ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: "Έπρεπε να σκοράρουμε στο πρώτο μέρος"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι ευκαιρίες που έχασε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για να χάσει το τριφύλλι από τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Γιώργο Δώνη.

Ο Παναθηναϊκός παρά την καλή του εμφάνιση ηττήθηκε με 1-0 από τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τον Γιώργο Δώνη να μένει ικανοποιημένος από την εμφάνιση όχι όμως φυσικά και από το αποτέλεσμα.

Ο Έλληνας τεχνικός είπε με το τέλος της αναμέτρησης στο "Γ. Καραϊσκάκης" στην κάμερα της "NOVA":

"Νομίζω ήταν ένα ισορροπημένο ματς. Στο πρώτο μέρος ήμασταν εξαιρετικοί όταν παίζεις με τον Ολυμπιακός και δεν κάνεις γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργείς τότε μπορείς να την πληρώσεις. Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε την ίδια ένταση. Ναι μεν κέρδισε ο Ολυμπιακός κάποια μέτρα αλλά δεν έκανε τις φάσεις για να αισθανθούμε πίεση.

Σε μια στιγμή που είχαμε εμείς τη μπάλα κάναμε το λάθος και έγινε μια όμορφη σέντρα και η ποιότητα του Ελ Αραμπί μίλησε. Η ομάδα προσπάθησε για 45 λεπτά δείξαμε αυτό που μπορούμε. Σίγουρα επηρέασε το γεγονός πως κάποια παιδιά δεν είχαν την ίδια ένταση. Είμαστε στεναχωρημένοι καθώς δεν αξίζαμε την ήττα".

Και σε ερώτηση για το γεγονός πως δεν βοήθησαν οι αλλαγές που έκανε τόνισε:
"Είναι δύσκολο και ο Μπεκ όταν μπήκε έγινε το 1-0 και μετά που μπήκαν τα παιδιά υπήρχε η πίεση του χρόνου. Νομίζω πως δεν μπορώ να έχω παράπονο. Στις ευκαιρίες που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να έχουμε προηγηθεί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ