ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δώνης: "Εμείς κάναμε το παιχνίδι εύκολο"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης στο πρώτο του σχόλιο μετά την άνετη επικράτηση επί του Απόλλωνα στάθηκε στη νοοτροπία που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στο διάστημα της διακοπής.

Ευχαριστημένος από τη νοοτροπία που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στην διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης στο πρώτο του σχόλιο μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης και την εμφατική νίκη με 5-1.

Ο 49χρονος τεχνικός υποστήριξε:

"Θεωρώ ότι ήταν δύσκολο για εμάς αυτό το διάστημα. Όχι από τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά από τη διακοπή. Έλειπαν αρκετοί παίκτες, αλλά και ο προπονητής έλειπε. Το σημαντικό ήταν ότι οι ποδοσφαιριστές που ήταν εκεί δούλεψαν καλά, τα παιδιά που επέστρεψαν είχαν καλή νοοτροπία στην προπόνηση. Σήμερα είχαμε καλή διάθεση,παίξαμε καλά κατά διαστήματα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει δυσκολέψει αρκετές ομάδες. Εμείς μπήκαμε επιθετικά, ήμασταν δημιουργικοί και κάναμε το ματς πιο εύκολο".

Για το γεγονός ότι παίκτες που δεν παίζουν αρκετά όταν επανέρχονται στην ενδεκάδα δείχνουν έτοιμοι όπως ο Οικονόμου είπε:
"Όπως τα πάντα στη ζωή, έτσι και στο ποδόσφαιρο όλα είναι συναισθήματα. Οι ποδοσφαιριστές κάποιες στιγμές θα είναι ευχαριστημένοι, κάποιες δυσαρεστημένοι, στεναχωρημένοι. Εμείς προσπαθούμε όλα αυτά τα παιδιά να τους δώσουμε το κίνητρο να δουλεύουν για την ευκαιρία τους. Μπορεί κάποια στιγμή να είναι εκτός δεκαοκτάδας κι εμείς θα είμαστε δίπλα του. ΟΒαγγέλης είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις και έδειξε ότι η αποχή δεν τον έχει επηρεάσει".

Για το ματς που ακολουθεί με τον Άρη:
"Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Είμαστε μία νέα ομάδα με καλή νοοτροπία. Έχουμε μάθει να διεκδικούμε στον αγωνιστικό χώρο το καλύτερο αποτέλεσμα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ