ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: "Δεν θα πετάξω δύο χρόνια δουλειάς"

SUPERLEAGUE / ÂÏËÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
Donis, Panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις αναφέρθηκε στο θέμα της παραμονής του στον Παναθηναϊκό και την επόμενη σεζόν.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό "ΑΡΤ 90,6" φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Δώνης με αφορμή τη συμπλήρωση 24 χρόνων από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άγιαξ το 1996. Ο τεχνικός των πράσινων θυμήθηκε το παιχνίδι στην Ολλανδία, την κούρσα του και το γκολ που πέτυχε ο Βαζέχα κόντρα στον Άγιαξ.

Ο Έλληνας τεχνικός φυσικά αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό ενώ δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για την τον Παναθηναϊκό και την προοπτική της παραμονής του ή μη στο τριφύλλι και την επόμενη χρονιά. Εξέφρασε μάλιστα την αντίθεση του στο να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα αν δεν δοθεί επιπλέον χρόνος ώστε να δούμε που πάει το όλο θέμα.

Ο Γιώργος Δώνης με αφορμή και το σχόλιο του Ρότσα που είχε φιλοξενηθεί νωρίτερα πως πρέπει να μείνει στον Παναθηναϊκό είπε:

«Και οι ποιο έμπειροι προπονητές και ποιο μεγάλοι έχουν ζήσει περισσότερα πράγματα στις ομάδες. Δεν είναι μόνο το τι θέλει ο κάθε προπονητής αλλά πάντα την παραμονή ή όχι δεν την αποφασίζει ο προπονητής αλλά οι διοικήσεις. Το βασικό για μένα είναι ότι δεν μπορώ να πετάξω εύκολα δύο χρόνια σκληρής δουλειάς που έχουμε κάνει και εγώ και το team και οι ποδοσφαιριστές όλοι μαζί, ώστε να αναπτυχθεί αυτή η ομάδα που ξεκίνησε θα έλεγα κάτω από το μηδέν πριν δυο χρόνια. Αλλά το βασικό είναι να υπάρξει μεγαλύτερη πρόοδος, καλή οργάνωση και ο καθένας που δουλεύει στην ομάδα να ξέρει τον ρόλο του».

Ενώ για το αν θέλει να συνεχιστεί ή όχι το πρωτάθλημα τόνισε:
«Υπάρχει υπερβολική βιασύνη στην Ελλάδα και δεν καταλαβαίνω το ρόλο. Όταν έχουμε τις πληροφορίες πως χώρες όπως η Ιταλία, Αγγλία, Ισπανία που αντιμετωπίζουν μεγαλύτερα προβλήματα προσπαθούν να βρουν τρόπο για να τελειώσουν τα πρωταθλήματα τους πρέπει και εμείς να δώσουμε περισσότερο χρόνο. Υπάρχουν χώρες με μικρά προβλήματα και πρέπει να δούμε πως θα κυλήσει ο επόμενος μήνας και με ψυχραιμία την καλύτερη απόφαση. Να υπάρχει υπομονή και μετά από ένα μήνα να δούμε πρώτα την υγεία και μετά το ποδόσφαιρο».

Για το Βέλγιο και την απόφαση να σταματήσει το πρωτάθλημα:
«Και αυτό πάλι θα πρέπει να αποφασιστεί, γιατί δεν είναι μόνο απόφαση της λίγκας, τι θα συμβεί με τους ποδοσφαιριστές με τους προπονητές, να αποφασίσει ο Υπουργός αθλητισμού για το αν θα το επικυρώσει. Σκεφτείτε στο ελληνικό πρωτάθλημα ποιες ομάδες θα πέσουν; Και μετά με το μπαράζ τι θα γίνει; Και αν ο Παναθηναϊκός τα καταφέρει να πάρει την άρση στην Ευρώπη ο Άρης θα μείνει εκτός Ευρώπης; Για αυτό λέω δεν πρέπει να υπάρχει βιασύνη. Σε χώρες που υπάρχουν 1000 νεκροί την ημέρα σκέφτονται να γίνει το πρωτάθλημα τον Ιούνιο».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ