ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: "Δεν αφήνω τον Παναθηναϊκό"

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ /  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργης Δώνης, μέσω γραπτής δήλωσης, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Χάντερσφιλντ, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος

Καμία διάθεση να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος δεν έχει ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας τεχνικός, μέσω γραπτής δήλωσης, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Χάντερσφιλντ, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να αφήσει το "τριφύλλι".

Αναλυτικά η δήλωση:

Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι προπονητικά είναι ένας στόχος μου να εργαστώ σε αγγλικό σύλλογο. Από εκεί και πέρα σε καμία περίπτωση δεν θα άφηνα την ομάδα μου, τον Παναθηναϊκό, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Πρέπει να μείνουμε αφοσιωμένοι στη δουλειά μας στον Παναθηναϊκό.

Στο μεταξύ, από τον Παναθηναϊκό υποστήριζαν ότι δεν έχουν καμία ενόχληση, κρούση ή πρόταση για την αποδέσμευση του Γιώργου Δώνη. Η διοίκηση εμπιστεύεται απόλυτα τον προπονητή και συνεχίζει μαζί του για την υλοποίησ ητου σχεδιασμού που άρχισε το καλοκαίρι του 2018.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ