ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: "Ανώτερος από εμάς ο ΠΑΟΚ"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΠΑΝΑΘΗΑΝΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΠΑΝΑΘΗΑΝΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης παραδέχτηκε πως ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και πήρε δίκαια την πρόκριση στους "4" του Κυπέλλου ενώ έστειλε μήνυμα πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσουν να κρατήσουν κοντά τον κόσμο τους μέσα από τις εμφανίσεις τους.

Σε αντίθεση με το ματς πρωταθλήματος όπου ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε 2-0, τα ματς Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ δεν είχαν την ίδια κατάληξη για τους πράσινους, που γνώρισαν δύο ήττες και έμειναν εκτός της ημιτελικής φάσης.

"Ήταν το χειρότερο σενάριο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που είχε και το σκορ του πρώτου αγώνα. Ήταν προφανές πως το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε μας επηρέασε ψυχολογικά, δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι.

Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Αποκλειστήκαμε ίσως από την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα απέναντι σε ένα δυνατό και ανώτερο από εμάς αντίπαλο", τόνισε ο Γιώργος Δώνης στο φινάλε του δεύτερου ημιτελικού που βρήκε τον Παναθηναϊκό να γνωρίζει την ήττα με 1-0 από τον ΠΑΟΚ με το γκολ του Σβιντέρσκι, με τον τεχνικό του τριφυλλιού να στέλνει ταυτόχρονα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας:

"Είναι σημαντικό για εμάς παρά την κακή ψυχολογία του κόσμου από το γρήγορο γκολ πως συμπεριφέρθηκε σωστά και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας να τον κρατήσουμε κοντά μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ο Σβιντέρσκι άνοιξε το σκορ στο ΟΑΚΑ
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ