ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: "Αν πάρουμε τα δύο πρώτα παιχνίδια στα playoffs, όλα γίνονται"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του και ενόψει των playoffs με βάση το πρόγραμμα που βγήκε στάθηκε στα δύο πρώτα παιχνίδια με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τα οποία ίσως αποδειχθούν καθοριστικά.

Το πρόγραμμα των playoffs που βγήκε την Πέμπτη φέρνει τον Παναθηναϊκό τις δύο πρώτες αγωνιστικές αντιμέτωπο με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Αν το τριφύλλι καταφέρει και κάνει το δύο στα δύο τότε θα μπει δυνατά όχι μόνο στο κόλπο της διεκδίκησης της τρίτης θέσης αλλά ακόμα και της δεύτερης μετά την τιμωρία της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Για αυτό ο Γιώργος Δώνης το απόγευμα της Πέμπτης στην ομιλία του προς τους παίκτες και αφού τους είπε πως το Σαββατοκύριακο θα έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν σημείωσε πως θα πρέπει να ξεκινήσουν δυνατά, να πάρουν τα δύο πρώτα ματς και από εκεί και πέρα όλα είναι δυνατά.

Χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων τους είπε:

"Θα έχετε διήμερο ρεπό το Σαββατοκύριακο για να ξεκουραστείτε. Πρέπει να είστε έτοιμοι όταν γυρίσετε για να κάνουμε ένα δυνατό ξεκίνημα στα playoffs. Ξεκινάμε δυνατά, θα είναι σημαντικά τα δύο πρώτα παιχνίδια με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν. Μετά όλα είναι πιθανά".

Ο Γιώργος Δώνης μετά το ματς με το Βόλο στη συνέντευξη Τύπου είχε τονίσει πως στόχος είναι η ομάδα του να ανέβει μια ακόμη θέση στα playoffs και να βρεθεί τρίτη. Βέβαια τώρα η διαφορά της δεύτερης με την τρίτη θέση είναι μόλις ένας βαθμός, οπότε είναι λογικό με έξι βαθμούς στα δύο πρώτα ματς ο Παναθηναϊκός να σκεφτεί και το κάτι παραπάνω.

ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΔΙΟΥΔΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΟΙ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ, ΣΕΝΚΕΦΕΛΝΤ

Εν τω μεταξύ στην προπόνηση της Πέμπτης πήρε κανονικά μέρος ο Σωκράτης Διούδης ο οποίος την Τετάρτη είχε μείνει εκτός προγράμματος. Αντίθετα ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησε ο Πούγγουρας έκανε μια εξαγωγή δοντιών. Όσο για τους Κολοβό, Ινσούα, ολοβέτσιο, Αγιούμπ και Μακέντα συνέχισαν με θεραπεία και το ατομικό τους πρόγραμμα, ανάλογα την περίπτωση και την Πέμπτη το απόγευμα.

Επίσης οι Γιόχανσον, Σένκεφελντ ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ο Σερπέζης ανέβασε πυρετό, ενώ ο Καρλίτος αποχώρησε στα μέσα της προπόνησης μετά από χτύπημα σε τένοντα του ποδιού του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ