Δώνης: "Ακίνδυνοι και φλύαροι επιθετικά, είχαμε προβλήματα στην άμυνα"

Ο Γιώργος Δώνης στο πρώτο του σχόλιο μετά το τέλος του φιλικού με την ΑΕΛ υποστήριξε πως η ομάδα του ήταν αρκετά κακή αλλά σημείωσε πως θα παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Δώνης δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά την ήττα στο φιλικό με την ΑΕΛ και τόνισε πως η ομάδα του έκανε εν γένει ένα κακό παιχνίδι. Ο Έλληνας τεχνικός όμως δεν έκρυψε και την αισιοδοξία του για τη νέα σεζόν.

Ο Γιώργος Δώνης είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης:

"Για το σημερινό παιχνίδι δεν είναι θέμα να συζητάμε την απόκτηση του επιθετικού είναι κάτι το οποίο θα γίνει της επόμενες μέρες. Το βασικό και σε αυτό που πρέπει να μείνουμε σήμερα είναι ότι κάναμε ένα κακό παιχνίδι σε γενικές γραμμές. Και ήμασταν ακίνδυνοι και φλύαροι επιθετικά και είχαμε προβλήματα αμυντικά. Γενικά ήταν από τα φιλικά μας παιχνίδια που δεν ήμασταν καλοί".

Ενώ σε ερώτηση που του έγινε για το πρωτάθλημα απάντησε:

"Υπάρχουν δυο εβδομάδες μπροστά μας. Το σημαντικό είναι πως οι περισσότεροι παίκτες είναι αρκετά καλά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και ότι όλοι είναι διαθέσιμοι. Και νομίζω ότι στην 1η αγωνιστική θα φανούμε αρκετά ανταγωνιστικοί σε σχέση με τη σημερινή εικόνα. Είμαι αισιόδοξος".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Daily Stormer: Τι διάβασα στο Νο1 νεοναζιστικό site του κόσμου

Μια βουτιά στον μεγαλύτερο οχετό μίσους (*Ακολουθούν αναγκαστικά σκληροί χαρακτηρισμοί και εικονες).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24