ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δύσκολη πεντάδα αγώνων ως το τέλος του 2017

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός κλείνει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος παίζοντας με πέντε ανταγωνιστικούς αντιπάλους και ψάχνει τη μέγιστη συγκομιδή βαθμών.

Με μία δυνατή πεντάδα αγώνων θα αποχαιρετήσει ο Παναθηναϊκός το 2017... Μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, μέχρι τη λήξη του πρώτου γύρου, θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τους ΑΕΚ, Ατρόμητο, Πανιώνιο, ΠΑΟΚ και Ξάνθη, αντιπάλους με υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Όσο και αν ακούγεται οξύμωρο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν φοβάται την αντίδραση των παικτών του στα δύσκολα παιχνίδια. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός θα παίξει με ανταγωνιστικές ομάδες και χρειάζεται όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί να συγκεντρώσει, κυρίως επειδή κανένας δεν ξέρει τι θα συμβεί το 2018...

Η δύσκολη πεντάδα του Παναθηναϊκού:

Κυριακή 18/11, "Απόστολος Νικολαΐδης", Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Σάββατο 25/11, Περιστέρι, Ατρόμητος - Παναθηναϊκός

Κυριακή 3/12, "Απόστολος Νικολαΐδης", Παναθηναϊκός - Πανιώνιος

Κυριακή 10/12, Τούμπα, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Κυριακή 17/12, Πηγάδια, Ξάνθη - Παναθηναϊκός

Το θετικό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι δεν θα φύγει από την Αττική στα 3 από τα 5 παιχνίδια, στην Τούμπα έκανε το τελευταίο διπλό του στο τέλος των play offs, ενώ έχει το... πάνω χέρι στο αθηναϊκό ντέρμπι. Όσο για την ακριτική πόλη, είναι διαχρονικά ένα αφιλόξενο μέρος για το Τριφύλλι.

Ασφαλώς, το ιδανικό θα ήταν το 5Χ5, αλλά για τον φετινό Παναθηναϊκό κάτι τέτοιο μοιάζει ουτοπικό. Σε κάθε περίπτωση, ο Ουζουνίδης θα ψάξει τη μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή, όσο ακόμα η ομάδα του παραμένει δεμένη και δεν την έχουν επηρεάσει τα οικονομικά προβλήματα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ