ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δύσκολη διαδικασία η αποδέσμευση του Στιλ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θα ήθελε να εξοικονομήσει χρήματα από τις υψηλές αποδοχές που λαμβάνει ο Λουκ Στιλ, αλλά αυτό δεν είναι απλό. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Η υπόθεση του Λουκ Στιλ είναι αρκετά περίπλοκη στον Παναθηναϊκό. Αγωνιστικά, ο Άγγλος γκολκίπερ υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και δεν συμπεριλαμβάνεται στους "κομμένους". Όμως, οικονομικά, είναι από τους πλέον υψηλόμισθους, λαμβάνοντας περίπου 250.000 ευρώ ετησίως. Ποσό που κρίνεται υπερβολικό για τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα...

Τις προηγούμενες ημέρες, ο Στιλ είχε μία συζήτηση με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού και του ζητήθηκε να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Βέβαια, η απεμπλοκή από το συμβόλαιο του 32χρονου ποδοσφαιριστή (που λήγει τον Ιούνιο του 2018) δεν χαρακτηρίζεται εύκολη.

Ο Στιλ διατηρεί καλό όνομα στην Championship και σίγουρα θα δεχτεί κρούσεις. Ωστόσο, είναι αμφίβολο εάν θα του προσφερθούν τα ίδια χρήματα με αυτά που αμείβεται στην Ελλάδα. Επομένως, θεωρείται φυσιολογικό να μην χαρίσει χρήματα στην ΠΑΕ, ειδικότερα από τη στιγμή που υπάρχουν οφειλές από το 2017 και τον φέρνουν σε θέση ισχύος στη διαπραγμάτευση.

Επίσης, δεν θα είναι ασφαλές για τον Παναθηναϊκό να πάρει μέρος στον γ' προκριματικό του Europa League με δίδυμο γκολκίπερ τους Οδυσσέα Βλαχοδήμο και Κότσαρη. Ο Ουζουνίδης το γνωρίζει καλά και δεν προτίθεται να ρισκάρει και για όσο διάστημα θα έχει τον Στιλ στη διάθεση του, θα τον έχει στις αποστολές του Τριφυλλιού.

Πρακτικά, η διακοπή της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Στιλ, εξαρτάται από τον ποδοσφαιριστή. Από την κινητοποίηση που θα κάνει για να βρει ομάδα ή εάν θα περιμένει μία πρόταση για την αποδέσμευση του. Τέλος, υπάρχει ένα ενδεχόμενο από τη διοίκηση να ασκείται πίεση στον Άγγλο, ώστε να αποδεχτεί μείωση στις αποδοχές του, στο πλαίσιο των περικοπών.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ