ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύσκολα ο Παναθηναϊκός θα κάνει μεταγραφή τον Ιανουάριο

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νίκος Νταμπίζας τσεκάρει ποδοσφαιριστές για τον Παναθηναϊκό, αλλά οι συνθήκες δεν ευνοούν την απόκτηση κάποιου στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Οι αγωνιστικές των Εθνικών ομάδων προσφέρουν την ευκαιρία για σκάουτινγκ και ο Νίκος Νταμπίζας αξιοποίησε την ευκαιρία. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού τσέκαρε ποδοσφαιριστές είτε με φυσική παρουσία στο γήπεδο, είτε από την τηλεόραση.

Ο σκοπός του ήταν να διαμορφώσει άποψη για παίκτες που του έχουν προταθεί ή να ξεχωρίσει άλλους που του έκαναν εντύπωση.

Ο Νταμπίζας έχει δημιουργήσει μία λίστα με ονόματα, αλλά τα περισσότερα αφορούν το καλοκαίρι του 2019. Ο παλαίμαχος αμυντικός έχει ενημερωθεί για τις ανάγκες του ρόστερ από τον Γιώργο Δώνη, αλλά ο Ιανουάριος είναι εξαιρετικά δύσκολος για μεταγραφές.

Υπάρχουν λίγες επιλογές που ελαχιστοποιούνται επειδή ο Παναθηναϊκός δεν έχει χρήματα και ισχύουν οι περιορισμοί από τη μη αδειοδότηση.

Αντίθετα, στη θερινή μεταγραφική περίοδο ο Νταμπίζας θα έχει μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων. Πολλοί παίκτες της Superleague μένουν ελεύθεροι και δελεάζονται από την προοπτική του Παναθηναϊκού, έχουν προσιτές απαιτήσεις και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η ΠΑΕ θα πάρει άδεια συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Νταμπίζας δεν θα έχει "ανοιχτά μάτια" τον Ιανουάριο. Η προτεραιότητα που έχει θέσει ο Γιώργος Δώνης είναι η απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού, αφού δεν διαθέτει αρκετές λύσεις. Ο Νταμπίζας έχει ρωτήσει για κάποιους παίκτες, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει εντοπίσει κάποιον τον οποίο θα μπορούσε να φέρει στον Παναθηναϊκό.

Το πρώτο μέλημα της φετινής σεζόν είναι η εξυγίανση της ΠΑΕ και η ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών. Σε αυτό τον "άξονα" κινείται ο Νταμπίζας και δεν θα παρεκκλίνει, παρά μόνο για εξαιρετικές περιπτώσεις. Προς το παρόν, το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα κάνει μεταγραφή τον χειμώνα και θα περιμένει το καλοκαίρι.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ