ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δύο προτάσεις του Παναθηναϊκού στον Ρινάλντι

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÈÅËÔÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - CELTA
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÈÅËÔÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - CELTA EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προσπαθεί να ρυθμίσει την οφειλή των 820.000 ευρώ προς τον Λαουτάρο Ρινάλντι, προτού εκδικαστεί η προσφυγή.

Η οφειλή του Παναθηναϊκού προς τον Λαουτάρο Ρινάλντι είναι από τις μεγαλύτερες που υπάρχουν σε εκκρεμότητα. Για αυτό, η προτεραιότητα της ΠΑΕ είναι να τη ρυθμίσει, προτού η προσφυγή του Αργεντινού επιθετικού εκδικαστεί στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει ανοιχτή γραμμή με τον Έλληνα δικηγόρο του Ρινάλντι και με τον Αργεντινό ατζέντη του και έχει καταθέσει δύο προτάσεις για συμβιβασμό. Η μία προβλέπει πολύμηνο διακανονισμό και η άλλη την εφάπαξ καταβολή ενός ποσού και ταυτόχρονο "κούρεμα".

Ο Ρινάλντι είναι ενήμερος και έχει τη διάθεση να διαπραγματευτεί, αλλά θα το κάνει πρόσωπο με πρόσωπο. Κάτι που θα συμβεί στις επόμενες ημέρες, αφού ο Αργεντινός επιθετικός αναμένεται στην Ελλάδα, όπως έχει αναφέρει στους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού. Ο Ρινάλντι θα έρθει στην Ευρώπη για να κλείσει τη μεταγραφή του και επ' ευκαιρία, θα ταξιδέψει στην Αθήνα.

ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ Ο ΜΟΛΙΝΣ

Ο Γκιγέρμο Μολίνς έχει ακόμα εκκρεμότητες με τον Παναθηναϊκό, που αφορούν τα δεδουλευμένα του και την εξόφληση της Εφορίας του. Η ΠΑΕ χρωστάει 50.000 ευρώ στον Σουηδό επιθετικό για τις αποδοχές του και άλλες 62.000 ευρώ που αντιστοιχούν σε φόρους.

Η "πράσινη" πρόταση στον Μολίνς προβλέπει εξόφληση των 50.000 ευρώ των δεδουλευμένων σε 10 δόσεις και τις 50.000 ευρώ του φόρου σε 12 δόσεις. Ωστόσο, η διοίκηση ζητά από τον ποδοσφαιριστή να πληρώσει εκείνος την εισφορά αλληλεγγύης, που είναι 12.000 ευρώ, γεγονός που οδηγεί τον Μολίνς στην κατάθεση προσφυγής...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ