ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δόση Οκτωβρίου και διακανονισμοί "καίνε" τον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται 2 εκατομμύρια ευρώ για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του Νοεμβρίου, που έχουν δύο μεγάλες εκκρεμότητες. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Ο Νοέμβριος είναι ένα ένας δύσκολος μήνας για τον Παναθηναϊκό, αφού περιέχει πολλές υποχρεώσεις, τη στιγμή που δεν υπάρχουν τα αντίστοιχα κεφάλαια για την κάλυψη τους. Επομένως, η εξεύρεση πόρων είναι ένα στοίχημα για τη διοίκηση, που ίσως κρίνει την επιβίωση της ομάδας.

Οι σημαντικότερες εκκρεμότητες αφορούν την εξόφληση των δόσεων του Οκτωβρίου στους παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ και η τήρηση των διακανονισμών, που η αθέτηση τους επισύρει αφαίρεση βαθμών. Συνολικά, για να βγει ο μήνας, η ΠΑΕ έχει ανάγκη από 2 εκατομμύρια ευρώ περίπου.

Μέχρι στιγμής, η διοίκηση δεν έχει καταβάλλει τα προβλεπόμενα στους ποδοσφαιριστές. Τις προηγούμενες μέρες τους πλήρωσε μισθούς και πριμ, ενώ εξόφλησε άλλες παροχές των συμβολαίων όπως ενοίκια, σπίτια κ.α. Από την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, η δόση του Οκτωβρίου θα καταστεί ανεξόφλητη και υπάρχει περιθώριο μέχρι το τέλος του μήνα για την αποπληρωμή τους. Διαφορετικά, από την 1η Δεκέμβρη, οι παίκτες θα αποκτήσουν το δικαίωμα προσφυγής.

Επιπλέον, παρότι ακόμα ρυθμίζονται οι οφειλές στους Ταυλαρίδη, Τελάντερ, Βέμερ, Εσιέν και Τοτσέ, έρχεται να "διπλώσει" η επόμενη πληρωμή των διακανονισμών. Η ΠΑΕ έχει σχεδόν αποπληρώσει με κόπο τα οφειλόμενα μέχρι τώρα, αλλά πρέπει να αρχίσει τη διαδικασία από την αρχή και το ίδιο θα κάνει για το επόμενο τετράμηνο.

Όπως έχει διαμορφωθεί η πραγματικότητα, ο Παναθηναϊκός θα πορεύεται μέρα με τη μέρα, προσπαθώντας να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα του. Δεν διαφαίνεται άλλο σχέδιο στον ορίζοντα, ούτε έχει εμφανιστεί κάποιος ενδιαφερόμενος επενδυτής. Για την ώρα, οι πωλήσεις παικτών είναι η μόνη σοβαρή "πηγή" ρευστού και οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού εργάζονται προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση...

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σε απολογία Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και Καραπαπάς
Προφυλάχθηκαν οι Βιγιαφάνιες, Μολίνς, Κουλιμπαλί
Αρχίζουν συζητήσεις με Λουντ και Μολέντο
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ