ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δοκιμή με Σάντσεθ ως αμυντικό χαφ στον Παναθηναϊκό

Δοκιμή με Σάντσεθ ως αμυντικό χαφ στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστάσιου έκανε πράξη την σκέψη των τελευταίων ημερών δοκιμάζοντας στο φιλικό με την Καλλιθέα τον Σέρχιο Σάντσεθ ως αμυντικό χαφ. Ατομικό για τέσσερις, αποφόρτιση ο Ταυλαρίδης.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη την Τετάρτη το πρωί στο «Γ. Καλαφάτης» ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Καλλιθέα.

Ένα φιλικό στο οποίο ο Γιάννης Αναστασίου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποιες από τις σκέψεις του, όπως για παράδειγμα τον Σάντσεθ σαν αμυντικό χαφ, αλλά και να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Κλωναρίδη που προέρχεται από τραυματισμό και στους Τριανταφυλλόπουλο, Δώνη που είναι παραγκωνισμένοι στα τελευταία παιχνίδια. Επίσης τσέκαρε και την αγωνιστική κατάσταση κάποιων νεαρών, όπως οι Γιώργος Αγγελόπουλος, Τζανουλίνος, Μαυρομάτης, Στάικος.

Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε στο φιλικό με τον Κοτσόλη κάτω από την εστία, τον Τζανουλίνο δεξιά και το Μαυρομάτη αριστερά, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτελούνταν από τους Κουτρουμπή, Τριανταφυλλόπουλο. Μπροστά τους, στο 4-2-2-2, αγωνίστηκαν ως αμυντικοί μέσοι οι Σάντσεθ - Στάικος, κεντρικά χαφ οι Δώνης - Νίνης, ενώ μπροστά οι Καλτσάς - Κλωναρίδης.

Ο Ισπανός αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο ως αμυντικός χαφ ενώ είχε και την ασίστ στο γκολ των πράσινων στο 3’ με τον Νίνη να ανοίγει το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Σμυρλή στο 62’ της αναμέτρησης και το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του φιλικού.

Τις οδηγίες στους παίκτες του Παναθηναϊκού έδινε ο Γιάννης Βονόρτας, καθώς την ίδια ώρα ο Γιάννης Αναστασίου έκανε προπόνηση με τους υπόλοιπους παίκτες.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης (46’ Γιαννακόπουλος), Τζανουλίνος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Μαυρομμάτης, Σάντσεθ, Στάικος (73’ Αγγελόπουλος Γ.), Νίνης, Δώνης, Καλτσάς, Κλωναρίδης.

Η σύνθεση της Καλλιθέας: Μιχελής, Σταμόπουλος, Τζάκσον, Νόνης, Γκίνης, Κατσικογιάννης, Μπέλης, Φαρία, Τσίπρας, Λουκάνοβιτς, Σμυρλής. Έπαιξαν και οι: Ιγνατίδης, Ηλιάδης, Ευαγγέλου, Στόλιος, Μπούζας.

Ατομικό για τέσσερις, αποφόρτιση ο Ταυλαρίδης

Όσοι πράσινοι δεν έπαιξαν στο φιλικό έκαναν κανονικά προπόνηση, ενώ το πρόγραμμα μετά το καθιερωμένο ζέσταμα περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας και παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Οι Εσιέν και Βέμερ έκαναν για μια ακόμη μέρα ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ Πέτριτς και Κότσαρης προπονήθηκαν ατομικά και ο Ταυλαρίδης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι παίκτες του τριφυλλιού θα προπονηθούν ξανά την Πέμπτη (8/10) στις 11 το πρωί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ