ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δοκιμή και στο 4-3-3 από τον Στραματσόνι στο διπλό του Παναθηναϊκού

Δοκιμή και στο 4-3-3 από τον Στραματσόνι στο διπλό του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Ο Αντρέα Στραματσόνι πραγματοποίησε διπλό σε συνθήκες αγώνα την Πέμπτη το απόγευμα χρησιμοποιώντας και αρκετά παιδιά από την U20. Ο Ιταλός ζήτησε και από τις δυο ομάδες να αγωνιστούν με 4-3-3 και είδε τους "μπλε" να επικρατούν των "πορτοκαλί". (VIDEO)

Σε δυο γκρουπ γυμνάστηκαν την Πέμπτη (10/12) το απόγευμα οι πράσινοι. Το ένα αποτελούνταν από τους παίκτες που αγωνίστηκαν στην Βέροια συν τον τραυματία Μάρκους Μπεργκ οι οποίοι αφού πρώτα έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο στη συνέχεια βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Το δεύτερο αποτελούνταν από παίκτες της πρώτης ομάδας αλλά και της U20 οι οποίοι μοιράστηκαν ώστε να παίξουν ένα δίτερμα έντεκα εναντίων έντεκα σε συνθήκες αγώνα. Θέλησε έτσι να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του αλλά και να αξιολογήσει κάποιους παίκτες από την ομάδα νέων του τριφυλλιού.

Ο Ιταλός μάλιστα ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων να παίξουν σε 4-3-3 δοκιμάζοντας ένα ακόμη σύστημα προκειμένου να έχει μια εναλλακτική ακόμα ο Παναθηναϊκός στον τρόπο με τον οποίο θα παίζει από εδώ και στο εξής. .

Στην ομάδα των "μπλε" έπαιξε τέρμα ο Κοτσόλης, στα δεξιά αγωνίστηκε ο Μπούρμπος και αριστερά ο Χουχούμης. Στο κέντρο της άμυνας έπαιξαν οι Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης. Μπροστά τους αγωνίστηκε ο Λαγός έχοντας στα δεξιά του τον Δώνη και αριστερά τον Λουντ ενώ στην τριάδα της επίθεσης οι Ατζαγκούν, Καλτσάς, Κλωναρίδης.

Με τους "πορτοκαλί" αγωνίστηκε ο Γιαννακόπουλος κάτω από τα γκολπόστ και στην τετράδα της άμυνας βρέθηκαν οι Βέμερ, Ευαγγέλου, Τριανταφυλλόπουλος και Μαυρομάτης. Ως αμυντικό χαφ έπαιξε ο Αγγελόπουλος με τους υπόλοιπους Στάικο, Νίνη στην μεσαία γραμμή και στην επίθεση η τριάδα ήταν οι Λάμπρου (αριστερά), Χατζηγιοβάννης (δεξιά) και Νιούμαν (κορυφή). Ο Στραματσόνι είχε μαζί του και τους Τζανουλίνο, Τριανταφυλλόπουλο Αλέξανδρο που χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγές στην διάρκεια του διπλού.

Τα γκολ για τους μπλε πέτυχαν οι Ατζαγκούν, Δώνης και Καλτσάς.

Μπλε: Κοτσόλης, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Λαγός, Δώνης, Λουντ, Καλτσάς, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης,

Πορτοκαλί: Γιαννακόπουλος, Βέμερ, Ευαγγέλου, Τριανταφυλλόπουλος Κ. , Μαυρομάτης, Στάικος, Αγγελόπουλος, Χατζηγιοβάννης, Νίνης, Νιούμαν, Λάμπρου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ