ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δοκίμασε το 3-5-2 στη προπόνηση της Τετάρτης ο Ουζουνίδης

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην προπόνηση της Τετάρτης δοκίμασε το 3-5-2 δείχνοντας ότι πλέον σκέφτεται και την αλλαγή συστήματος στον Παναθηναϊκό.

Έμφαση στην τακτική έδωσε στη προπόνηση της Τετάρτης ο Μαρίνος Ουζουνίδης με τον Έλληνα τεχνικό να δοκιμάζει το 3-5-2 το οποίο χρησιμοποίησε για λίγη ώρα και στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε δίτερμα για αρκετή ώρα σε όλο το γήπεδο το γήπεδο και χρησιμοποίησε δυο ενδεκάδες ζητώντας και από τις δυο ενδεκάδες να αγωνιστούν με 3-5-2. Κάτι που δείχνει πως ο Ουζουνίδης έχει στο μυαλό του ενόψει της συνέχειας και το συγκεκριμένο σύστημα θέλοντας να φέρει περισσότερο κόσμο στην αντίπαλη περιοχή αλλά και να κλείσει τους χώρους προς την άμυνα του.

Το δίτερμα έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα με τον Έλληνα τεχνικό να διακόπτει ανά διαστήματα το ματς δίνοντας συγκεκριμένες οδηγίες στους συμπαίκτες του για το πως θέλει να κινούνται.

Στην προπόνηση της Τετάρτης πήραν μέρος και αρκετοί παίκτες από την Κ20 προκειμένου ο Ουζουνίδης να έχει στη διάθεση του 22 ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα στο πρόγραμμα μετείχαν οι Μαυρομάτης, Βλαχόπουλος, Θεοχάρης και Δημήτρουλας από την ομάδα Νέων που φυσικά έπαιξαν και στο διπλό.

Αυτός που δεν αγωνίστηκε καθόλου στο διπλό ήταν ο Τζανδάρης που μπορεί να πήρε μέρος σε όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα αλλά προτιμήθηκε να προφυλαχθεί στην διάρκεια του διτέρματος.

Επίσης οι Λουτσιάνο, Μολίνς και Μουνιέ προπονήθηκαν ατομικά, ο Στάικος δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης και ο Κουρμπέλης υποβλήθηκε σε θεραπεία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ