Δίωξη στον Χουλτ

Χουλτ

Δίωξη στον Χουλτ

Ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε δίωξη στον Νίκλας Χουλτ για το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, ενώ ασκήθηκε δίωξη και στους Γιαννιώτη και Τασουλή.

Ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη στον Νίκλας Χουλτ για το παιχνίδι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, ενώ ασκήθηκε δίωξη και στους Γιαννιώτη και Τασουλή του Πανιωνίου. Υπενθυμίζουμε πως την τιμωρία του Χουλτ μέσω της χρήσης του βίντεο είχε ζητήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την κίνησή του στο παιχνίδι του "Απόστολος Νικολαΐδης", ενώ το ίδιο είχε κάνει και το "τριφύλλι" με τον Λέο Μάτος για χτύπημα εκτός φάσης στον Μπεργκ στη ρεβάνς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε σήμερα, Πέμπτη 1/6/2017, δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, Niklas Bo Hult και των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, Ανδρέα Γιαννιώτη & Χρήστου Τασουλή για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 10 παρ. 1 περ. γ, και παρ. 6 περ. στ. του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

15 θανατηφόρες κλωτσιές στο κεφάλι της λογικής

Όσο κουβεντιάζουμε για τα αυτονόητα με αφορμή μια δολοφονία, καμία άλλη συζήτηση δεν έχει πραγματικό νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24