ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δίτερμα και ρεπό στον Παναθηναϊκό

Δίτερμα και ρεπό στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με ένα διπλό διάρκειας πενήντα λεπτών ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας στον Παναθηναϊκό με τον Αντρέα Στραματσόνι να αφήνει στη συνέχεια ελεύθερους τους παίκτες του μέχρι την Τρίτη.

Με ένα διπλό δέκα εναντίον δέκα το οποίο είχε διάρκεια 50 λεπτών ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα προπονήσεων αυτής της εβδομάδας στον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι γυμνάστηκαν το Σάββατο το πρωί και εν συνεχεία ο Αντρέα Στραματσόνι τους άφησε ελεύθερους μέχρι την Τρίτη το απόγευμα όταν και θα επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις.

Τότε που θα έχει και πάλι στην διάθεση του αρκετούς από τους απόντες διεθνείς και κάποιους εκ των τραυματιών περιμένοντας φυσικά και αυτός να δει τι θα γίνει με την έναρξη ξανά του πρωταθλήματος.

Στην προπόνηση του Σαββάτου τώρα μετά το αρχικό ζέσταμα ο Ιταλός τεχνικός χώρισε τους παίκτες που είχε στην διάθεση του σε δυο ομάδες. Τους πράσινους και τους κίτρινους και τους έβαλε να παίξουν δίτερμα από περιοχή σε περιοχή δέκα εναντίων δέκα.

Με τους πράσινους έπαιξαν οι: Μαρινάκης, Μαυρομάτης, Χουχούμης, Σερβιλάκης, Αγγελόπουλος, Μπουζούκης, Βλαχοδήμος, Χατζηγιοβάννης, Πίσπας.

Και με τους κίτρινους οι: Μέστο, Τελάντερ, Μολέντο, Ιβανόφ, Χουλτ, Ρέις, Βιγιαφάνιες, Ρινάλντι, Ιμπάρμπο.

Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκαν οι κίτρινοι χάρη σε γκολ των Βιγιαφάνιες (πέναλτι) και Ρινάλντι ενώ οι πράσινοι στάθηκαν άτυχοι έχοντας δυο δοκάρια με τους Μπουζούκη και Αγγελόπουλο.

Απόντες από το πρόγραμμα ήταν οι διεθνείς Κουτρουμπής, Μίγγος, Ευαγγέλου, Λουντ, Εμποκού, Κουλιμπαλί και Γουακάσο ενώ δικό τους πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπεργκ, Ζέκα, Λέτο.

Μπουμάλ και Σάμπα ακολούθησαν ακολούθησαν μόνο το πρώτο μέρος της προπόνησης ενώ απουσίαζε ο Στάικος και με άδεια για προσωπικούς λόγους ο Λεντέσμα.

Στην διάθεση του Στραματσόνι ο Τελάντερ

Από τα ευχάριστα και πάλι της προπόνησης και του διπλού που έγινε σε δυνατούς ρυθμούς ήταν το γεγονός ότι ο Τελάντερ έβγαλε το δίτερμα και πάλι χωρίς καμία ενόχληση και χωρίς κανένα πρόβλημα. Έμπαινε δυνατά στις φάσεις, κέρδισε αρκετές μονομαχίες και ουσιαστικά έδειξε έτοιμος να αρχίσει να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του.

Σίγουρα δεν έχει ρυθμό, μην ξεχνάμε ότι έχει να παίξει από πέρυσι, αλλά αναμένεται με την έναρξη ξανά του πρωταθλήματος να αρχίζει σιγά-σιγά να παίρνει χρόνο συμμετοχής στα πόδια του και μέσα από τα ματς να βρει τον ρυθμό του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ