ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διούδης: "Να σβήσουμε την ποινή του -6 στις πρώτες αγωνιστικές"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σωκράτης Διούδης μετά το τέλος του φιλικού με την ΑΕΛ μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι υποστήριξε πως οι πράσινοι θα πρέπει να μπουν αρκετά δυνατά στο πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε κακό πρόσωπο στο φιλικό με την ΑΕΛ τη Κυριακή το βράδυ αλλά οι παίκτες του τριφυλλιού δεν χάνουν την αισιοδοξία τους ενόψει της νέας σεζόν.

Κάτι το οποίο φάνηκε και από τις δηλώσεις του Σωκράτη Διούδη στην κάμερα της "NOVA" μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης. Επίσης ο Έλληνας γκολκίπερ κλήθηκε να μιλήσει και για το -6 με το οποίο θα μπει ο Παναθηναϊκός στο νέο πρωτάθλημα.

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο φιλικό με την ΑΕΛ και αν είναι αισιόδοξος λόγω του ταλέντου που διαθέτει η ομάδα:
"Σίγουρα είμαι αισιόδοξος, έχουμε μια ομάδα με αρκετό ταλέντο. Αρκετούς νεαρούς παίκτες οι οποίοι έχουν πολλά πράγματα να δώσουν. Σήμερα παίξαμε κόντρα σε μια ομάδα, από τις πιο σκληρές του πρωταθλήματος. Πιστεύω αυτό το τεστ μας έδειξε πολλά για τη συνέχεια και το πως θα είναι το πρωτάθλημα.

Νομίζω αυτό που μας λείπει περισσότερο αυτή τη στιγμή είναι η ουσία. Έχουμε δουλέψει πολλά πράγματα από την αρχή της προετοιμασίας. Σιγά-σιγά δείχνουμε ότι δένουμε σαν ομάδα όμως έχουμε κάποια συγκεκριμένα πράγματα που τα έχουμε συζητήσει και με τον προπονητή μας και πρέπει να τα διορθώσουμε. Στο επόμενο διάστημα μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα το κάνουμε και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι".

Για το -6 που έχουν στο κεφάλι τους οι πράσινοι:
"Το έχουμε στο μυαλό μας. Θα πρέπει στις πρώτες αγωνιστικές να παρουσιαστούμε σοβαροί και να μπούμε δυνατά στο πρωτάθλημα για να σβήσουμε αυτή την ποινή. Να μην το έχουμε στο κεφάλι μας. Τα φιλικά παιχνίδια είναι για να βλέπουμε τις αδυναμίες μας και να μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο περισσότερο.

Σίγουρα σαν μεγάλη ομάδα που είμαστε θα θέλαμε να παίρνουμε και τις νίκες ακόμα και σε φιλικό επίπεδο. Όμως από τη στιγμή που δεν έρχονται τώρα ευχόμαστε να έρθουν όλες μαζί στο πρωτάθλημα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ