ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διούδης: "Να φανώ αντάξιος των προσδοκιών"

Διούδης: "Να φανώ αντάξιος των προσδοκιών"

Ο Σωκράτης Διούδης μίλησε για την ένταξη του στον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι περίμενε εδώ και καιρό να έχει μία ευκαιρία στο υψηλότερο επίπεδο.

Σαν έτοιμος από καιρό, εμφανίστηκε ο Σωκράτης Διούδης στις πρώτες δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό. Ο 24χρονος τερματοφύλακας τόνισε ότι θέλει να καθιερωθεί στην εστία και έδειξε να μην φοβάται τον ανταγωνισμό με τους Οδυσσέα Βλαχοδήμο και Λουκ Στιλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωκράτη Διούδη στο PAO TV:

Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό: "Είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για εμένα, σε μια πολύ μεγάλη ομάδα με ιστορία και τίτλους. Ήμουν καιρό έτοιμος για αυτό το βήμα στην καριέρα μου και θέλω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών".

Για τις επιδιώξεις του: "Οι στόχοι μου πάντα συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να είμαι υγιής. Είμαι ένας παίκτης που δουλεύω πάρα πολύ και θέλω αυτό να κάνω και τώρα. να δουλέψω σκληρά και να είμαι το συντομότερο δυνατόν έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και μέσα από αυτήν να διακριθώ".

Για τον ανταγωνισμό στη θέση του τερματοφύλακα: "Πάντα είναι πολύ ωραίο και σημαντικό να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός σε μια ομάδα. Εγώ από την πλευρά μου δεν κοιτάω με ποιον είμαι στην ίδια θέση, αλλά να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά μου, αυτό που ξέρω. Το μόνο που εύχομαι είναι να έχουμε μια καλή συνεργασία με όλα τα παιδιά που βρισκόμαστε στην ίδια θέση, γιατί είναι πολύ σημαντικό ειδικά για τη θέση του τερματοφύλακα. Να έχουμε όλοι την υγεία μας και μέσω των προπονήσεων να βελτιώνονται όλοι".

Για τη συνεργασία του με τον Ουζουνίδη: "Έχω μιλήσει με τον προπονητή, έχουμε συνεργαστεί πριν από δύο χρόνια. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον Δημήτρη Κουρμπέλη,ήμασταν πολλά χρόνια μαζί στις εθνικές ομάδες. Τους υπόλοιπους ανυπομονώ να τους γνωρίσω, να μπω και εγώ στο κλίμα της ομάδας για το οποίο μου έχουν πει τα καλύτερα. Κατ' επέκτασιν και στον αγωνιστικό χώρο, να τους γνωρίσω μέσα στο γήπεδο και να μπω όσο πιο γρήγορα γίνεται στην ομάδα".

Δείτε τη συνέντευξη του Διούδη στο PAO TV:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ