ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διούδης: "Δεν μας εκπλήσσει η φετινή μας πορεία"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Σωκράτης Διούδης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 στο πλαίσιο της παρουσίασης της ανανέωσης του "τριφυλλιού" με τον ΟΠΑΠ.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης για την ανανέωση της συμφωνίας του τριφυλλιού με τον ΟΠΑΠ ο Σωκράτης Διούδης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Μπάμπη Τσιμπίδα και αναφέρθηκε στην φετινή πορεία των πράσινων, στα ντέρμπι που έρχονται και τη δική του παρουσία κάτω από τα γκολπόστ.

Για το αν η φετινή πορεία εκπλήσσει τους παίκτες:
« Δεν θα έλεγα ότι μας εκπλήσσει. Βλέπαμε τι υλικό υπάρχει στην ομάδα και πιστεύαμε στους εαυτούς μας. Καθημερινά στην προπόνηση βλέπουμε ότι υπάρχει ταλέντο. Ο προπονητής είχε πολλές απαιτήσεις από εμάς και μας το έδειξε από την πρώτη στιγμή. Οπότε πιστεύω ότι ήταν αναμενόμενη μία καλή παρουσία, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό».

Για το αν είναι δικαίωση και για τον ίδιο ότι είναι το νούμερο 1 σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός:« Οπωσδήποτε είναι, διότι δούλεψα πολλά χρόνια για αυτό και περίμενα την ευκαιρία μου. Τώρα, όμως, πρέπει να δουλέψω ακόμα περισσότερο, γιατί οι απαιτήσεις σε μία μεγάλη ομάδα είναι πάντα πολλές και θέλω από την πλευρά να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Για το αν οι συνεχόμενοι αγώνες με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό είναι τεστ για τον Παναθηναϊκό:
« Από την αρχή κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτό έχουμε πει και αυτός είναι ο στόχος μας. Πιστέψτε με, μέσα στην ομάδα κανενός το μυαλό δεν τρέχει στα ντέρμπι. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Πανιώνιο και πρέπει να το κερδίσουμε. Θα είναι σημαντικό να πάμε με καλύτερη ψυχολογία στα ντέρμπι. Τα παιχνίδια είναι στη σειρά, όμως εμείς θα τα κοιτάξουμε ένα – ένα ξεχωριστά, για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από αυτά».

Για το αν περιμένει πολύ κόσμο στο ματς του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ:
« Σίγουρα περιμένουμε πολύ κόσμο. Περιμέναμε πολύ κόσμο και στο προηγούμενο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά δυστυχώς μας τα χάλασε ο καιρός. Είδαμε ότι ο κόσμος στην Τρίπολη είχε γεμίσει ο γήπεδο και ανυπομονούμε να το ζήσουμε αυτό και στο ΟΑΚΑ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ