ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Διοίκηση ανίκανη γεμάτη από λαμόγια"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÁÑÉÓÁ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÁÑÉÓÁ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι οργανωμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στην Θύρα 13 στο ματς με την ΑΕΛ σήκωσαν ένα πανό εις βάρος των στελεχών της διοίκησης του τριφυλλιού.

Ο αποκλεισμός από τον τελικό του Κυπέλλου που μετατρέπει και την φετινή χρονιά σε αποτυχημένη για τον Παναθηναϊκό είναι λογικό να έχει απογοητεύσει τον κόσμο του τριφυλλιού που τα έβαλε κατά πάντων στο παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Υπήρξαν συνθήματα κατά της διοίκησης των πράσινων, των στελεχών της, ενώ ακούστηκαν και πάλι συνθήματα εις βάρος της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Μάλιστα υπήρξε και πανό το οποίο έγραφε: " 5 χρόνια υπομονή, είστε μόνο λόγια, διοίκηση ανίκανη γεμάτη από λαμόγια", το οποίο ανέβηκε γύρω στο 10' λεπτό και έμεινε στα χέρια των φίλων του τριφυλλιού για περίπου πέντε λεπτά.

Ανάμεσα στα συνθήματα που ακούστηκαν ήταν τα εξής: "Ο ΠΑΟ δεν είναι ΣΠΟΡ FM και ΣΚΑΙ, πρωταθλητή τον θέλουμε όλα να τα γ...", "Πρωταθλητή σε θέλουμε Παναθηναϊκέ", "ΠΑΟ θρησκεία, Θύρα 13, π... ΠΑΕ μας φέρνεις αηδία".

Επίσης υπήρξαν συνθήματα κατά του Χρήστου Παναγόπουλου ο οποίος είναι ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου και αυτός από τον οποίο περνάνε όλα στο τριφύλλι αλλά και εις βάρος του ισχυρού άνδρα της πράσινης ΠΑΕ που χαρακτηριζόταν ως "μπροστινός"! Ακόμη υπήρχαν συνθήματα και εις βάρος της Αθηνάς Μπαλωμένου η οποία είναι το δεξί χέρι του Γιάννη Αλαφούζου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ