ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δικηγόρος Βέμερ: "Παρακαλάμε και ο Αλαφούζος αγοράζει πλοία 326 εκατ. ευρώ"

ΑΦΙΞΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ (EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
Βέμερ EUROKINISSI

Εκδικάστηκε η προσφυγή που έχει καταθέσει ο Γενς Βέμερ κατά του Παναθηναϊκού με τον εκπρόσωπο του να αναφέρεται στις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Γιάννη Αλαφούζου.

Οι εντάσεις είναι συχνό φαινόμενο κατά τη διάρκεια της εκδίκασης προσφυγών σε βάρος του Παναθηναϊκού. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι εκπρόσωποι των αθλητών έχουν κρατήσει σκληρή στάση απέναντι στους πράσινους θέλοντας να διασφαλίσουν τα χρήματα των πελατών τους.

Κάτι τέτοιο συνέβη κατά τη διάρκεια της Τετάρτης στην εκδίκαση της προσφυγής του Γενς Βέμερ στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Ο Παναθηναϊκός ζητά να αποπληρώσει σε 45 δόσεις τις περίπου 500.000 ευρώ που χρωστά στο Γερμανό με την πλευρά του παίκτη να θέλει αυτό να γίνει σε δέκα. Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του, Πάρης Ατλαμάζογλου χρησιμοποίησε ως επιχείρημα τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Γιάννη Αλαφούζου και το γεγονός ότι πρόσφατα αγόρασε πλοία δίνοντας 326 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "LiveSport" ο δικηγόρος του Βέμερ είπε κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης: "Έχουμε γίνει επαίτες και παρακαλάμε να πάρουμε τα λεφτά μας από τον Παναθηναϊκό. Μας ζητάνε να βάλουμε εμείς πλάτη και την ίδια ώρα ο κ. Αλαφούζος αγοράζει πλοία αξίας 326 εκατ. ευρώ. Επαναλαμβάνω, αξίας 326 εκατ. ευρώ και μπορώ να σας προσκομίσω και το σχετικό δημοσίευμα. Ας πάει στη Γ΄ Εθνική ο Παναθηναϊκός, πρέπει όμως να πληρώσει, γιατί υπάρχουν αποφάσεις που επιδικάζουν ποσά σε ποδοσφαιριστές. Τι έκανε ο Παναθηναϊκός για τον Βέμερ; Τον είχε εκτός ομάδας και τον έστελνε να προπονείται μόνος του το πρωί. Και από τότε που έφυγε, δεν του έχει δώσει ένα ευρώ, αν και έχουμε δικαιωθεί στα αθλητικά δικαστήρια".

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, κ. Παπαντωνίου, απάντησε στα παραπάνω: "Η συζήτηση αφορά μόνο ποδοσφαιρικές διαφορές. Σχεδόν 15 μήνες συζητούσαμε με τον Βέμερ για να βρούμε μία λύση και σε αυτό το διάστημα, χωρίς να αγωνίζεται, εισέπραξε 400.000 ευρώ. Και τον τελευταίο χρόνο "κάθισε" πάνω στο συμβόλαιο και δεν έφευγε. Και εμείς θέλουμε να τον πληρώσουμε, αλλά αυτό πρέπει να γίνει σε πολλές δώσεις".

Από την πλευρά του ο ΠΣΑΤ έκανε παρέμβαση υπέρ του ποδοσφαιριστή, ενώ η εκπρόσωπος της Super League τάχθηκε υπέρ του Παναθηναϊκού. Το δεύτερο ήταν αυτό που έφερε και την αντίδραση του εκπροσώπου του Γερμανού ο οποίος ζήτησε το λόγο τονίζοντας: "Ας αποχωρήσει ο Παναθηναϊκός από το πρωτάθλημα, αν δεν έχει λεφτά να πληρώσει. Με την ευκαιρία να πω και τούτο: πέρσι η Super League έκανε παρέμβαση κατά του Ηρακλή, αλλά φέτος είναι υπέρ του Παναθηναϊκού. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Τώρα, τι ζητάνε από το δικαστήριο; Ζητάνε να παρανομήσει. Γιατί μιλάμε για εξόφθαλμη παρανομία".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ