ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δικηγόρος Παναθηναϊκού: "Ήταν λάθος και τιμωρήθηκε"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Την απαλλαγή ή την ελάχιστη τιμωρία του προπονητή του ζήτησε ο Παναθηναϊκός στη σημερινή απολογία του Γιώργου Δώνη, για το περιστατικό με τον τέταρτο διαιτητή Αριστομένη Κουτσιαύτη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Τον Γιώργο Δώνη στην εκδίκαση της υπόθεσης στο πειθαρχικό όργανο της Super League 1 εκπροσώπησε ο δικηγόρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Αλκης Παπαντωνίου, που τόνισε μεταξύ άλλων:

"Υπάρχουν φέτος κατά κοινή ομολογία πολλά διαιτητικά σφάλματα σε βάρος του Παναθηναϊκού. Έχει δημιουργηθεί μια εικόνα μη ισότιμης μεταχείρισης. Υπάρχουν πολλά σφάλματα, που έχουν στοιχίσει. Όταν έγινε η φάση πέναλτι στις καθυστερήσεις, ο Δώνης πήγε να διαμαρτυρηθεί προς τον τέταρτο διαιτητή.

Δεν τον έσπρωξε, τον ακούμπησε. Εσφαλμένα. Ήταν λάθος και τιμωρήθηκε με την αποβολή του. Είναι ανθρώπινη όμως η αντίδρασή του. Τον ακούμπησε στο χέρι μεταφέροντας τα παράπονά του. Αγανάκτησε βλέποντας ότι για μια ακόμη φορά έγιναν τα ίδια.

Έχουμε μια στιγμιαία πράξη. Δεν τον απώθησε. Δεν έχουμε ύβρεις, δεν έχουμε βιαιοπραγία. Και έχουμε άμεση συμμόρφωση με την απόφαση του διαιτητή να τον αποβάλλει. Είναι άνθρωπος και ο ίδιος. Έχει υπομείνει τόσα. Και στιγμιαία είχε μια λάθος αντίδραση. Υπάρχει δικαιολογημένη αγανάκτηση.

Αν υπάρξει απώθηση , να τιμωρηθούμε με το ελάχιστο. Ο προπονητής χρειάζεται να είναι δίπλα στην ομάδα. Έχει ήδη τιμωρηθεί, αφού δεν θα είναι στον πάγκο με την ΑΕΚ μετά την αποβολή του". Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ