ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διευκρινίσεις από τον Παναθηναϊκό για τον ΠΑΟΚ

Διευκρινίσεις από τον Παναθηναϊκό για τον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Στον Παναθηναϊκό επεσήμαναν ότι στον ΠΑΟΚ παρανόησαν τις ενέργειες τους και συμπλήρωσαν ότι δεν στρέφονται εναντίον τους.

Οι έντονες αντιδράσεις της διοίκησης του Παναθηναϊκού για τον ορισμό του διαιτητή, Αλέξανδρου Αρετόπουλου στο παιχνίδι της Τούμπας, προκάλεσαν την ενόχληση των ιθυνόντων του ΠΑΟΚ. Παρότι κατανοούν ότι ο στόχος του Τριφυλλιού είναι η ΕΠΟ και κατ' επέκταση ο Ολυμπιακός, εντούτοις εάν αδικηθεί ο Παναθηναϊκός την Κυριακή, ο ευνοημένος θα είναι ο ΠΑΟΚ και εύλογα, θα δημιουργηθούν συνειρμοί.

Στον Παναθηναϊκό αντιλήφθηκαν την ενόχληση των Θεσσαλονικέων και διευκρίνισαν ότι δεν έχουν να τους προσάψουν το παραμικρό. Αντίθετα, τονίζουν ότι οι δύο ομάδες έχουν υποστεί αδικίες και θεωρούν ότι οι αιχμές των ανθρώπων του ΠΑΟΚ οφείλονται σε παρανόηση.

"Βλέπουμε με συμπάθεια τον ΠΑΟΚ και λυπούμαστε εάν θεώρησε ότι οι ενέργειές μας τον προσβάλλουν. Οι δράσεις μας τις τελευταίες ημέρες αφορούν αποκλειστικά και μόνο στις μεθοδεύσεις της ΚΕΔ και τον ίδιο τον Αρετόπουλο, γνωστό σε όλους τους Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους. Ο ΠΑΟΚ έχει υποφέρει, -όπως και εμείς βέβαια- από τη διαιτησία. Πιστεύουμε ότι οι σημερινές θέσεις του οφείλονται σε παρανόηση των ενεργειών μας" έλεγαν στο Τριφύλλι.

Στο μεταξύ, στον Παναθηναϊκό επισήμαιναν ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης και η πλειονότητα των μελών του ΔΣ τελούν υπό δικαστική διερεύνηση για διάφορα αδικήματα και δεν έχουν το ηθικό ανάστημα και την αξιοπιστία να κατηγορούν άλλους, όπως τους διοικούντες την ΠΑΕ. Όσο για τη κατηγορία που τους αποδίδεται ότι επιζητούν ευνοϊκή μεταχείριση, συμπληρώνουν ότι ακόμα δεν έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη, αλλά διατηρούν το δικαίωμα να το κάνουν, εάν διαπιστώσουν ότι αδικούνται με πρόθεση.

Διαβάστε, ακόμα:

Παναθηναϊκός: "Οι Έλληνες φίλαθλοι έγιναν σοφότεροι..."

"Ξαφνική" επίθεση, με σχεδιασμένο timing στον Παναθηναϊκό

ΕΠΟ: "Επιδιώκει προνομιακή μεταχείριση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ