ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαβολοβδομάδα για αφαιρέσεις βαθμών στον Παναθηναϊκό

Διαβολοβδομάδα για αφαιρέσεις βαθμών στον Παναθηναϊκό
Παναθηναϊκός, σήμα

"Απειλές" για αφαίρεση βαθμών στον Παναθηναϊκό οι υποθέσεις των Τελάντερ, Λέτο, Τοτσέ, Εσιέν την επόμενη Τετάρτη στην ΕΠΟ. Μπούρμπος και Βέμερ στο... μενού, "ναρκοπέδιο" παντού για τους Πράσινους.

Μπορεί να ήταν θετικά τα νέα από την UEFA για τον Παναθηναϊκό την Τρίτη μετά την "ψυχρουλουσία" από τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο, όμως η αληθινή "διαβολοβδομάδα" για τους περικυκλωμένους από "νάρκες" πράσινους, είναι η επόμενη. Κι αυτό, διότι θα κληθούν να "αποκρούσουν" όχι μια, αλλά τέσσερις υποθέσεις που έχουν φτάσει στο όριο για αφαίρεση βαθμών!

Οι τέσσερις υποθέσεις που έχουν τελεσιδικήσει και είναι στο... όριο για αφαίρεση βαθμών, είναι οι εξής: α) του Λέτο (από το συμβόλαιο της... πρώτης θητείας του στον Παναθηναϊκό), β) του Τοτσέ, γ) του Εσιέν, δ) του Τελάντερ που πήρε χθες αναβολή!

Όλες θα εκδικαστούν την Τετάρτη, όπως και του Βέμερ, του οποίου η υπόθεση δεν έχει φτάσει ακόμη σ΄αυτό το στάδιο. Επίσης τη Δευτέρα θα εκδικαστούν οι υποθέσεις του Λέτο (για τις οφειλές από τη δεύτερη πράσινη θητεία του!!!) και του Μπούρμπου, οι οποίες επίσης δεν έχουν φτάσει στο τελικό στάδιό τους. Αν και πώς θα καταφέρει και αυτή τη φορά να αποφύγει τις ποινές ο Παναθηναϊκός, είναι άγνωστο. Μοιάζει πολύ δύσκολο, σχεδόν ανέφικτο, αν δεν βρεθεί άμεσα ρευστό.

Επισημαίνεται πως σε περίπτωση αφαίρεσης βαθμών, η ομάδα έχει περιθώριο πέντε εργάσιμων ημερών για να διευθετήσει την υπόθεση, ώστε να ανασταλεί η ποινή. Όπως είχε συμβεί πέρυσι σε περιπτώσει οφειλόμενων του Ηρακλή, ή παλαιότερα στον ΟΦΗ...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ