ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διατηρεί τους τρεις στόπερ, δεύτερος φορ ο Ιμπάρμπο

Διατηρεί τους τρεις στόπερ, δεύτερος φορ ο Ιμπάρμπο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε στο Sport24.gr πως η παρουσία του Βίκτορ Ιμπάρμπο επηρεάζει την τακτική του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Άγιαξ.

Η διαθεσιμότητα του Βίκτορ Ιμπάρμπο για το παιχνίδι της Πέμπτης (24/11) στο Άμστερνταμ επιτρέπει στον Αντρέα Στραματσόνι να διαφοροποιήσει την τακτική του. Άλλωστε, ο Κολομβιανός κατέχει κομβικό ρόλο στην τακτική του Ιταλού, ανεξαρτήτως συστήματος.

Έχοντας τον Ιμπάρμπο, ο Στραματσόνι μπορεί να τον χρησιμοποιήσει ως δεύτερο επιθετικό δίπλα στον Μπεργκ, εφόσον τον κρίνει έτοιμο. Σε διαφορετική περίπτωση, ίσως επιστρατευτεί ο Ρινάλντι, στην ευκαιρία του σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Περαιτέρω, στις άλλες γραμμές δεν θα αλλάξουν πολλά πράγματα με τη διάταξη 3-5-2... Ο Στιλ θα είναι στην εστία, οι Κουτρουμπής, Μολέντο, Σάμπα οι τρεις στόπερ και οι Κουλιμπαλί και Χουλτ ο δεξιός και ο αριστερός μπακ-χαφ, αντίστοιχα.

Στη μεσαία γραμμή, ο Λεντέσμα θα παίξει αμυντικός χαφ και οι Ζέκα και Λουντ θα τον πλαισιώσουν δεξιά και αριστερά στο "ανάποδο τρίγωνο". Βέβαια, τη θέση του Λουντ τη διεκδικεί ο Βιγιαφάνιες.

Στο μεταξύ, στην προπόνηση της Τρίτης (22/11), ο Στραματσόνι και οι συνεργάτες του ενημέρωσαν τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για το αγωνιστικό στυλ του Άγιαξ. Το προπονητικό επιτελείο ανέλυσε λεπτομερώς τους αντιπάλους, στο πλαίσιο της τακτικής προετοιμασίας.

Ο Στραματσόνι επισήμανε στους ποδοσφαιριστές του ότι πρέπει να προσεγγίσουν το ματς της Πέμπτης με τη διάθεση που αγωνίστηκαν στο Βίγκο και στη Λιέγη. Εναντίον της Θέλτα και της Σταντάρ εκτός έδρας,ο Παναθηναϊκός ήταν ανταγωνιστικός και δεν νίκησε λόγω της αστοχίας του και των διαιτητικών αποφάσεων.

"Τα παιχνίδια που δώσαμε μακριά από την Αθήνα πρέπει να αποτελέσουν τον οδηγό μας για το Άμστερνταμ. Θα αντιμετωπίσουμε έναν επικίνδυνο αντίπαλο, τον πιο ποιοτικό στον όμιλο. Πρέπει να έχουμε την σωστή νοοτροπία, να παίξουμε με μυαλό και να μην επαναλάβουμε τα λάθη των προηγούμενων παιχνιδιών, γιατί θα τα πληρώσουμε πιο ακριβά από κάθε φορά" σχολίασε ο Στραματσόνι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ