ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαθέσιμοι οι βασικοί για τον Πανιώνιο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στην πρεμιέρα των play offs με απόντες τους τραυματίες Λουντ και Τελάντερ, και τον εκτός πλάνων Μπουμάλ.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο (14/5) παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, για την έναρξη των play offs.

Ο Ουζουνίδης έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διαθέση του, αφήνοντας εκτός τους τραυματίες Τελάντερ και Λουντ και τον Μπουμάλ, ο οποίος βρίσκεται εκτός πλάνων για το ματς, καθώς και τους Κοτσόλη, Στάικο, Ρινάλντι, Βέμερ.

Την 20άδα του Παναθηναϊκού απαρτίζουν οι Ο. Βλαχοδήμος, Στιλ, Κουλιμπαλί, Μέστο, Μαρινάκης, Χουλτ, Κουτρουμπής, Μολέντο, Ευαγγέλου, Ρέις, Κουρμπέλης, Ζέκα, Π. Βλαχοδήμος, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Λέτο, Μολίνς, Χατζηγιοβάνης.

Το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης περιλάμβανε ζέσταμα, κορόιδο και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Λουντ, Τελάντερ.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αρχίσει με νίκη τη διαδικασία σε μία έδρα που δυσκολεύεται παραδοσιακά, εναντίον ενός αντιπάλου που δεν διαθέτει καλές σχέσεις. Ο Ουζουνίδης θα παρατάξει την "καλή" ενδεκάδα του με τον Οδ. Βλαχοδήμο, Κουλιμπαλί, Μολέντο, Κουτρουμπή, Χουλτ, Κουρμπέλη, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Εμποκου, Κλωναρίδη και Μπεργκ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ