ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διάψευση από τον Παναθηναϊκό για τον Εσιέν

Διάψευση από τον Παναθηναϊκό για τον Εσιέν

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέψευσαν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τους "πράσινους" να αναζητούν τον αντικαταστάτη του Εσιέν.

Δημοσιεύματα υπήρξαν στον αθλητικό Τύπο της Παρασκευής τα οποία ήθελαν τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται σε αναζήτηση αντικαταστάτη του Εσιέν, έχοντας ενημερώσει παράλληλα τον Γκάνεζο για την πρόθεσή τους αυτή.

Από την "πράσινη" ΠΑΕ διέψευσαν κατηγορηματικά τη συγκεκριμένη πληροφορία τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός δεν ψάχνει αντικαταστάτη του Εσιέν, ούτε έχει ειδοποιήσει τους μάνατζερ ότι φεύγει ο Εσιέν και θέλει έναν παίκτη στη θέση του.

Παράλληλα, επισημαίνουν ότι "ο Εσιέν τραυματίστηκε στον προσαγωγό τον περασμένο Απρίλιο, αλλά έως τότε ήταν στην αποστολή της Μίλαν σε 24 από τα 28 παιχνίδια πρωταθλήματος (με 13 συμμετοχές) κάτι που σημαίνει ότι ήταν υγιής και ετοιμοπόλεμος".

Φυσικά, στον Παναθηναϊκό έχουν επενδύσει πάνω στον Γκανέζο μέσο και έχουν αποφασίσει να τον περιμένουν. Ο Εσιέν θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και τις επόμενες ημέρες κατόπιν σχετικής συνεννόησης με την ομάδα και όλοι στον "τριφύλλι" περιμένουν την ένταξή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ