ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαψεύδει ο Παναθηναϊκός για τον Ζίβκοβιτς

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός διέψευσε ότι έχει συμφωνήσει με την Ξάνθη για τον Σέρβο γκολκίπερ, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ενώ θα ασχοληθεί με τις μεταγραφές από τον Ιούνιο.

Στη διάψευση της πληροφορίας για συμφωνία μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ξάνθης για την απόκτηση του Ζίβκο Ζίβκοβιτς, προχώρησαν από την ΠΑΕ.

Όπως ανέφεραν οι Πράσινοι, το σχετικό ρεπορτάζ δεν ισχύει και ο Νίκος Λυμπερόπουλος δεν έχει ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά και γενικότερα με τα μεταγραφικά ζητήματα.

Με τις ανανεώσεις και με τις μεταγραφές, στο Τριφύλλι θα ασχοληθούν από τον Ιούνιο και αφού ολοκληρωθούν τα play offs, που εκκρεμούν, σύμφωνα με την πληροφόρηση της ΠΑΕ.

Γενικότερα, ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει τερματοφύλακα μόνο υπό προϋποθέσεις. Δεν είναι προτεραιότητά του η απόκτηση κίπερ, αλλά δεν αποκλείεται αυτό το ενδεχόμενο. Πρώτον, για να συμβεί αυτό θα χρειαστεί να αποδεσμευτεί ο Στιλ, δεύτερον όποιος επιλεγεί θα λειτουργεί ανταγωνιστικά ως προς τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο στον οποίο δεν θα κλείσει ο δρόμος και τρίτον, δύσκολα θα πληρωθεί μεγάλο ποσό σε ομάδα για μεταγραφή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ