ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τιμωρία με...ξενοδοχείο για τους παίκτες του Παναθηναϊκού

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα λειτουργήσουν σαν να βρίσκονται σε αποστολή μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για το Ηράκλειο. Πολύ πιθανόν όμως αυτό να ισχύσει μέχρι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός δεν νίκησε στη Νέα Σμύρνη - όσο και αν παρουσιάστηκε βελτιωμένος σε σύγκριση με προηγούμενα παιχνίδια - ήταν κατώτερος του Πανιωνίου και η ισοπαλία 1-1 του στέρησε την ευκαιρία να μειώσει τη βαθμολογική διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Η πρώτη αντίδραση του Αντρέα Στραματσόνι μετά τη νέα απώλεια βαθμών ήταν προαποφασισμένη και σε γνώση των ποδοσφαιριστών… Ο Ιταλός τους είχε ενημερώσει από το Σάββατο πως αν δεν νικήσουν τον Πανιώνιο, τότε θα συγκεντρωθούν σε ξενοδοχείο μέχρι την αναχώρηση για το Ηράκλειο και το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΟΦΗ. Πολύ πιθανόν όμως το μέτρο να...επεκταθεί και μέχρι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα διανυκτερεύσουν ως αποστολή και όχι στα σπίτια τους, τουλάχιστον το βράδυ της Κυριακής και της Δευτέρας και...βλέπουμε. Η απόφαση τους αφορά όλους, και τους τραυματίες και τους τιμωρημένους και όσους ήταν εκτός αποστολής. Το βράδυ της Τρίτης, έτσι και αλλιώς η ομάδα θα ταξιδέψει στην Κρήτη.

Πρόκειται για μία άτυπη τιμωρία, ως αποτέλεσμα της αδυναμίας του Παναθηναϊκού να νικήσει και να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Το ζητούμενο είναι εάν η απόφαση του Στραματσόνι θα ωφελήσει την ομάδα και πόσο μπορεί να διαφοροποιήσει την κατάσταση.

Photo credits: Eurokinisi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ