ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δημοσίευμα από Ισπανία για Βίκτορ Βάθκεθ και Παναθηναϊκό

Δημοσίευμα από Ισπανία για Βίκτορ Βάθκεθ και Παναθηναϊκό

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί ο Βίκτορ Βάθκεθ δεν θα συνεχίσει στο Μεξικό και διαπραγματεύεται την μεταγραφή του με τον Παναθηναϊκό.

Τελευταία μέρα των μεταγραφές και οι πληροφορίες σκάνε η μία μετά την άλλη ενώ και στις περισσότερες χώρες υπάρχει "LIVE" ενημέρωση για μεταγραφές και αποχωρήσεις, όπως άλλωστε και στο Sport24.gr.

Σε ένα από αυτά τα "LIVE" και συγκεκριμένα σε αυτό τις www.sport.es με ώρα δημοσίευσης στις 13:49 τονίζεται ότι ο 30χρονος Βίκτορ Βάθκεθ είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα αναφέρεται: " Ο Βίκτορ Βάθκεθ διαπραγματεύεται με τον Παναθηναϊκό. Θα φύγει από το Μεξικό".

Δημοσίευμα από Ισπανία για Βίκτορ Βάθκεθ και Παναθηναϊκό

Ο 30χρονος μέσος (σ.σ. γεννημένος στις 20.01.1987) αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Κρουζ Αζούλ από την οποία έμεινε ελεύθερος, κάτι το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να έρθει στην Ελλάδα μέχρι και τις 10 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται ως δεκάρι, όπως και ο Μασούντ δηλαδή, μόνο με τη διαφορά ότι αυτός έχει κοινοτικό διαβατήριο. Οπότε θα μπορούσε να είναι μια εναλλακτική αν δεν τελεσφορήσει του Ιρανού.

Ο 30χρονος προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, έπαιξε στην Μπαρτσελόνα Β' και το καλοκαίρι του 2011 σε ηλικία 24 ετών πήρε μεταγραφή για την Μπριζ όπου έμεινε για πέντε χρόνια καταγράφοντας 175 συμμετοχές με 26 γκολ σε Βέλγιο και Ευρώπη ενώ είχε και 50 ασίστ αφού είναι ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως δεκάρι και μοιράζει το παιχνίδι της ομάδας του. Τον Ιανουάριο του 2016 πήρε μεταγραφή για την Κρουζ Αζούλ έναντι 3,5 εκατ. ευρώ από την Μπριζ αλλά από την 1η Ιανουαρίου είναι ελεύθερος.

Να σημειώσουμε ότι αγωνιζόμενος με την Μπριζ έχει βρεθεί αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό πρόπερσι, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ (2-1 και 0-3). Ο Ισπανός μέσος είχε προταθεί στους πράσινους προ ημερών και δεν αποκλείεται το τριφύλλι να εξετάζει την περίπτωση του 30χρονου μέσου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ