ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δημοπρασία για καλό σκοπό η μπλούζα του Μπεργκ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η εμφάνιση που φορούσε ο Μάρκους Μπεργκ στο ματς με τον Παναιτωλικό δόθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο "Charity Idols" και τέθηκε σε δημοπρασία για να ενισχυθεί το έργο της εταιρείας κατά της κακοποίησης του παιδιού.

Στο "Charity idols" προκειμένου να δημοπρατηθεί για καλό σκοπό και συγκεκριμένα για την ενίσχυση του έργου της εταιρείας κατά της κακοποίησης του παιδιού δόθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό η φανέλα του Μάρκους Μπεργκ.

Η εμφάνιση που φορούσε ο Σουηδός στο 4-0 με επί της ομάδας του Αγρινίου με τον ίδιο να σκοράρει τρία τέρματα και με την υπογραφή του πάνω θα δημοπρατηθεί μέχρι την Δευτέρα 20/2 με αρχική τιμή τα 100 ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Με πρωταγωνιστή τωνMarcus Bergπου πέτυχε3 γκολ, ηΠΑΕ Παναθηναϊκόςμαζί με την online πλατφόρμα δημοπρασιών Charity Idols συνεχίζουν να ενισχύουν το σημαντικό έργο της Εταιρείας Κατά της Κακοποίησης του Παιδιού–« ΕΛΙΖΑ».

Ο Σουηδός επιθετικόςMarcus Berg, με τη λήξη του χθεσινού αγώνα Παναθηναϊκός –Παναιτωλικός 4-0, ψηφίστηκε MVP από τους δημοσιογράφους για την πολύ καλή του εμφάνιση. Ήδη η φορεμένη φανέλα του «πράσινου» striker είναι υπογεγραμμένη και αφιερωμένη στην «ΕΛΙΖΑ» μέσα από τη γνωστή διαδικασία της δημοπρασίας.

Η on-line συμμετοχή των φιλάθλων είναι απλή και τα έσοδα θα στηρίξουν έμπρακτα την ενημέρωση των γονέων, ώστε να γνωρίζουν πως μπορούν να προφυλάξουν τα παιδιά από ενδεχόμενη απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ και τα ίδια τα παιδιά εκπαιδεύονται ώστε να προστατεύουν τον εαυτό τους.

Η ηλεκτρονική δημοπρασία έχει ξεκινήσει με αρχική τιμή τα100 Ευρώκαι ολοκληρώνεται στις20/02/2017στις22:15.

Κάντε κι εσείς την προσφορά σας εδώ: https://goo.gl/QSKorT,βοηθώντας τους μικρούς μας συμπολίτες και αποκτώντας την τεχνική αγωνιστική φανέλαPumaCΤV, σε μέγεθος «L», με τηναυθεντική υπογραφή τουMarcus Bergπου θα συνοδεύεται μεπιστοποιητικό γνησιότητας.

Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη συμμετοχή σας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ