ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεύτερες σκέψεις για Π. Βλαχοδήμο και Ρέις

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τα οικονομικά προβλήματα και η απουσία εναλλακτικών επιλογών, επιτρέπουν στους Παναγιώτη Βλαχοδήμο και Νούνο Ρέις να διεκδικήσουν την ολική επαναφορά στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού άρχισε με πολλές δυσκολίες για τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Έχασε τον Μάρκους Μπεργκ ο οποίος πωλήθηκε στην Αλ Αΐν, δεν είναι βέβαιος για την προσήλωση του Ροντρίγκο Μολέντο, ο Βραζιλιάνος μαζί με τους Βιγιαφάνιες και Ζέκα θα μείνουν εκτός προπονήσεων για 15 μέρες, ενώ οι μεταγραφές υλοποιούνται με αργό ρυθμό εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων.

Συνεπώς, η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τα παιχνίδια του γ' προκριματικού γύρου του Europa League που θα διεξαχθούν στις 27 Ιουλίου και στις 4 Αυγούστου, δεν εξελίσσεται ιδανικά. Κυρίως ποσοτικά, διότι ο Ουζουνίδης έχει λίγους έτοιμους παίκτες στη διάθεση του για να σχεδιάσει την τακτική του.

Πρακτικά, ο 48χρονος προπονητής υπολογίζει τους Οδ. Βλαχοδήμο, Στιλ, Κουτρουμπή, Χουλτ, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Λουντ, Κουρμπέλη, Στάικο, Μίγγο, Χατζηγιοβάνη, Μολίνς, Πίσπα. Δηλαδή, 13 ποδοσφαιριστές, διότι οι Παν. Βλαχοδήμος, Τελάντερ, Μπουμάλ, Βέμερ, Ρέις, Ρινάλντι έχουν τεθεί εκτός πλάνων.

Ο Ουζουνίδης θα περιμένει την αποθεραπεία των Μολέντο, Βιγιαφάνιες και Ζέκα και την ενσωμάτωση των Άλτμαν, Κολοβέτσιου, οι οποίοι λογικά θα αποτελέσουν τις δύο πρώτες μεταγραφές του καλοκαιριού του 2017. Όμως, ακόμα και έτσι, θα συνεχίσει να έχει λίγες επιλογές.

Σε συνδυασμό με την οικονομική αδυναμία για το κλείσιμο των μεταγραφών και την αποδέσμευση των "κομμένων", έχουν δημιουργηθεί δεύτερες σκέψεις για τον Νούνο Ρέις και τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο. Τουλάχιστον, για τα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν για το Europa League.

Αυτό θα ξεκαθαρίσει στην Ολλανδία, ανάλογα με την όρεξη και την προσπάθεια που θα καταβάλλουν οι δύο ποδοσφαιριστές. Πάντως, δεν φαίνονται ανάλογες προοπτικές για τους Βέμερ, Μπουμάλ, Τελάντερ και Ρινάλντι, που δύσκολα θα επανακτήσουν τη θέση τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ