Δεν υπογράφουν τους διακανονισμούς οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού σε μεταξύ τους συζητήσεις τονίζουν πως δεν πρόκειται να υπογράψουν τους διακανονισμούς που έχουν στα χέρια τους.

Από την Πέμπτη όλοι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχουν στα χέρια τους το χαρτί των διακανονισμών που προβλέπει πότε θα γίνει η πληρωμή του 60% της δόσης που απομένει μετά τη καταβολή του 40%.

Το "ΕΘΝΟΣΠΟΡ" έφερε στο φως την Πέμπτη τι ακριβώς γράφουν οι διακανονισμοί και πότε προβλέπει την καταβολή των χρημάτων που έχουν απομείνει.

Ακόμα δεν έχει γίνει μια ομαδική συζήτηση στο "Γ. Καλαφάτης" για το τι θα γίνει από εδώ και στο εξής αλλά όπως προκύπτει από τις έως τώρα συζητήσεις που γίνονται στα αποδυτήρια ανάμεσα στους παίκτες του τριφυλλιού δεν είναι διατεθειμένοι να τους υπογράψουν, κυρίως οι ξένοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

Οι λόγοι που προβληματίζουν τους πράσινους είναι οι εξής και πάντα σε σχέση με όσα είχαν ακούσει πριν από δέκα μέρες από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Με βάση τον διακανονισμό που έχουν στα χέρια τους οι πράσινοι η αποπληρωμή θα γίνει στις 2 Φεβρουαρίου καθώς η δόση της Αλ Αΐν θα καταβληθεί στο τριφύλλι στις 31 Ιανουαρίου. Κάτι το οποίο όμως δεν γνώριζαν οι παίκτες του τριφυλλιού μέχρι να πάρουν στα χέρια τους τα χαρτιά των διακανονισμών. Καθώς έως τότε ήξεραν πως θα πάρουν κάποια χρήματα τον Ιανουάριο αλλά όχι το πότε.

Αυτό όμως σημαίνει δυο πράγματα. Αρχικά ότι στις 31 Γενάρη θα έχει λήξει και η προθεσμία καταβολής από πλευράς πράσινων της δόσης του Δεκεμβρίου. Άρα όλοι οι παίκτες θα είναι μέσα μιάμιση δόση.

Επίσης υπογράφοντας αυτό το χαρτί αποδέχονται πως το τριφύλλι δεν τους οφείλει και άρα δεν μπορούν να κάνουν τίποτα μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου. Δηλαδή θα περάσει όλη η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και δεν θα μπορέσουν να κάνουν τίποτα αν θέλουν να αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό.

Ακόμα κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος στο τριφύλλι ότι η Αλ Αΐν θα φανεί απολύτως συνεπής στη πληρωμή της και δεν υπάρξει μια καθυστέρηση που θα πάει πίσω και τη πληρωμή των παικτών του Παναθηναϊκού.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Το γεγονός ότι δεν υπογράφουν τους διακανονισμούς όμως δεν πάει να πει ότι όλοι τους έχουν αποφασίσει να περάσουν στην αντεπίθεση και να κάνουν και προσφυγή εις βάρος του Παναθηναϊκού αρχής γενομένης από σήμερα. Όπως λένε μεταξύ τους είναι είναι διατεθειμένοι να κάνουν υπομονή και να περιμένουν όχι όμως να δεσμευτούν σε αυτό με την υπογραφή τους.

Βέβαια όσοι δεν υπογράψουν τους σχετικούς διακανονισμούς θα έχουν το δικαίωμα να προσφύγουν εις βάρος του Παναθηναϊκού όποια στιγμή το επιθυμούν.

 

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Αν δεν ξέρεις τον J. Cole, δεν έχεις ιδέα από χιπ χοπ

Ο 33χρονος ράπερ έχει χίλιους και έναν λόγους για να γράφει τις πιο αληθινές ρίμες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24