ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν θέλει να έρθει Ελλάδα ο Γιάγιαλο

Δεν θέλει να έρθει Ελλάδα ο Γιάγιαλο

Ο Αντρέα Στραμτσόνι θέλει να φέρει στον Παναθηναϊκό τον Μάτο Γιάγιαλο, όμως ο Βόσνιος αμυντικός χαφ δεν συμμερίζεται την άποψη του Ιταλού προπονητή.

Στο περιθώριο της ήττας του Παναθηναϊκού από τον Άγιαξ και της νέας αμφισβήτησης που ξέσπασε με αποδέκτη τον Αντρέα Στραματσόνι, οι μεταγραφικές δραστηριότητες του Ιταλού προπονητή πέρασαν σε δεύτερη μοίρα.

Όπως ο Μάτο Γιάγιαλο, ο ποδοσφαιριστής ο οποίος προστέθηκε τελευταίος στη λίστα για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Ο πολιτογραφημένος Βόσνιος αναφέρθηκε ως η προτεραιότητα του Στραματσόνι, μετά την ατελέσφορη προσπάθεια για τον Φελίπε Μέλο.

Όμως, σύμφωνα με την ιστοσελίδα mediagol.it, ο 28χρονος αμυντικός χαφ δεν προτίθεται να μετακομίσει από τη Σικελία στην Αττική... Ο Γιάγιαλο αισθάνεται σημαντικός στην Παλέρμο, παρότι έχει μόλις 7 συμμετοχές τη φετινή σεζόν με συνολικό χρόνο 372 λεπτών (βασικός σήμερα στο Παλέρμο - Λάτσιο 0-1, ουραγός η ομάδα του στο Καμπιονάτο).

Επιπροσθέτως, η προοπτική της Superleague δεν τον ενθουσιάζει καθόλου, ειδικά μετά τα πρόσφατα περιστατικά βίας και την αναβολή μιας αγωνιστικής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ