ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν τελεσφόρησαν οι συζητήσεις για τον Βλαχοδήμο

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Οδυσσέας, Βλαχοδήμος, Eurokinissi EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός και η Μπενφίκα δεν θα ολοκληρώσουν τη μεταγραφή με τους Οδυσσέα Βλαχοδήμο και Όλα Τζον, αφού ο περιορισμένος χρόνος που υπήρξε δεν επέτρεψε να καλυφθούν οι διαφορές που παρουσιάστηκαν. Ανοιχτή μία επαναπροσέγγιση τις επόμενες ημέρες.

Δεν θα ολοκληρωθεί, τουλάχιστον προς το παρόν, το deal μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Μπενφίκα, για τη μεταγραφή των Οδυσσέα Βλαχοδήμου και Όλα Τζον! Σύμφωνα με τις πληροφορίες που "διαρρέουν", στη διαπραγμάτευση των ανθρώπων του Τριφυλλιού με τον 25χρονο Ολλανδό εξτρέμ προέκυψαν διαφορές που δεν κατέστη εφικτό να καλυφθούν, λόγω του περιορισμένου χρόνου μέχρι τη λήξη της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ανάμεσα στη Μπενφίκα και στον Βλαχοδήμο επιτεύχθηκε συμφωνία, αφού στον ομογενή τερματοφύλακα προτάθηκε μεγάλη αύξηση αποδοχών και σαφώς, είχε το κίνητρο της μετακόμισης σε ένα προηγμένο πρωτάθλημα, σε έναν πρωτοκλασάτο σύλλογο με σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, ο Όλα Τζον απαίτησε όρους στο συμβόλαιο του που δεν είχε τη διάθεση να ικανοποιήσει ο Παναθηναϊκός και οι θέσεις των δύο πλευρών δεν καλύπτονταν μέσα σε λίγες ώρες.

Συνεπώς, ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να έχει τα δικαιώματα του Βλαχοδήμου και χάνει την ευκαιρία να βάλει 2,5 εκατομμύρια ευρώ στο ταμείο του. Ωστόσο, επειδή έτσι και αλλιώς η Μπενφίκα θα άφηνε τον 24χρονο τερματοφύλακα για έναν χρόνο στην Αθήνα με τη μορφή δανεισμού, ίσως να επανέρθει με διαφορετική πρόταση στις επόμενες ημέρες.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ