ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν συμμετείχε στην προπόνηση ο Γιόχανσον

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ματίας Γιόχανσον ταλαιπωρείται από ίωση και δεν πήγε στο "Γεώργιος Καλαφάτης", ενώ ο Δημήτρης Κουρμπέλης άρχισε την αποθεραπεία με σκοπό να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ακόμα δύο ονόματα προστέθηκαν στο απουσιολόγιο του Μαρίνου Ουζουνίδη στην προπόνηση της Κυριακής (4/2). Ο ένας είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό και έχει υποστεί θλάση β' βαθμού στον δεξιό δικέφαλο. Ο αρχηγός του Τριφυλλιού υποβλήθηκε σε θεραπεία και ο σκοπός του είναι να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης" στις 4 Μαρτίου.

Ο δεύτερος είναι ο Ματίας Γιόχανσον, ο οποίος προσβλήθηκε από ίωση. Ο Σουηδός δεξιός μπακ έμεινε κλινήρης για να αναρρώσει, αλλά λογικά θα είναι διαθέσιμος για το επόμενο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Όσον αφορά τους Τζανδάρη, Μουνιέ, Μολίνς και Λουτσιάνο, οι οποίοι δεν συμμετέχουν στις προπονήσεις, συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα τους. Έτσι και αλλιώς, οι τέσσερις δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, ασκήσεις συναρμογής και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ