ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού!

Δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μπορεί οι παίκτες του Αντρέα Στραματσόνι να μην στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων στην "Amsterdam Arena", όμως ο κόσμος της ομάδας έδωσε ρεσιτάλ οπαδικής συμπεριφοράς σε όλο το 90λεπτο. Το Sport24.gr ήταν εκεί (VIDEOS).

Τι και αν οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα με τον Άγιαξ, γνωρίζοντας μια ακόμη ήττα (2-0). Τι και αν το "τριφύλλι" αγνοεί τη νίκη σε φάση ομίλων του Europa League εδώ και χρόνια. Τι και αν αισθάνθηκαν πίκρα για ένα ακόμη αρνητικό ευρωπαϊκό αποτέλεσμα, με αποτέλεσμα στο φινάλε του ματς στην "Amsterdam Arena" να γιουχάρουν τους ποδοσφαιριστές.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στις εξέδρες για τον αγώνα με τον Άγιαξ, έδωσαν μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς σε όλο το 90λεπτο με τα συνθήματά τους και την υποστήριξή τους στους παίκτες του Αντρέα Στραματσόνι. Υπήρχαν στιγμές που... κάλυπταν τους γηπεδούχους με το πάθος τους, αφήνοντας τη... φωνή τους στο γήπεδο. Πάλεψαν από το δικό τους μετερίζι για τη μεγάλη τους αγάπη!

Γι' αυτούς το "εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ" παραμένει αναλλοίωτο, παρά τις πίκρες. Ο δικός τους Παναθηναϊκός μπορεί να μην ήταν αυτός που θα ήθελαν απέναντι στον Αίαντα, όμως μπορούν να υπερηφανεύονται ότι οι ίδιοι ήταν Panathinaikos στην κερκίδα και έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν.

Το Sport24.gr βρέθηκε στο γήπεδο και παραθέτει αποκλειστικά videos που εξασφάλισε μέσα από την "πράσινη" κερκίδα. Απολαύστε τα...











TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ