Δεν πήραν τις επιταγές οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Δεν πήραν τις επιταγές οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν δέχθηκαν να πάρουν τις επιταγές που τους δόθηκαν από τη διοίκηση ενώ σε κάποιες το ποσό ήταν μικρότερο απ' αυτό που έπρεπε να δοθεί στους πράσινους.

Δυο στελέχη της διοίκησης του Παναθηναϊκού βρέθηκαν την Παρασκευή το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο του τριφυλλιού για να μοιράσουν τις επιταγές που είχε υποσχεθεί η διοίκηση των πράσινων για την αποπληρωμή των παικτών.

Οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού όμως δεν δέχθηκαν να τις πάρουν και αρκετοί ήταν και εκνευρισμένοι καθώς το ποσό που αναγραφόταν σε κάποιες εξ αυτών ήταν μικρότερο του 35% της δόσης Δεκεμβρίου που είχε υποσχεθεί η διοίκηση.

Οι πράσινοι άφησαν τις επιταγές στους ανθρώπους του τριφυλλιού στο αθλητικό κέντρο και περιμένουν να δουν τα χρήματα να μπαίνουν τη Δευτέρα στους λογαριασμούς τους.

Εκτός των επιταγών τα στελέχη του τριφυλλιού είχαν μαζί τους και κάποια χαρτιά για να υπογράψουν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Χαρτιά που έγραφαν πως έχουν εξοφληθεί τον Δεκέμβριο. Κάτι που δεν υπέγραψε κανείς εκ των παικτών του τριφυλλιού.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το μαύρο τζιν θα σώσει και φέτος το στυλ σου

10 διαφορετικά black jeans για να διαλέξεις αυτό που θα ταιριάξει τέλεια στο σώμα σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24