ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν παίζει με Γκαμπάλα ο Κουτρουμπής!

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Πρόβλημα από το... πουθενά για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τον Παναθηναϊκό καθώς ο Γιώργος Κουτρουμπής θα χάσει το πρώτο ματς με την Γκαμπάλα, λόγω επέμβασης σκωληκοειδίτιδας

Ήταν που ήταν "κουτσουρεμένο" το ρόστερ του Παναθηναϊκού, ακόμα ένα πρόβλημα προστέθηκε για τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο προπονητής του Τριφυλλιού δεν υπολογίζει πλέον τον Γιώργο Κουτρουμπή για το πρώτο παιχνίδι του γ' προκριματικού του Europa League.

Ο 25χρονος αμυντικός αισθάνθηκε πόνους στην κοιλιακή χώρα το βράδυ της Παρασκευής και λίγες ώρες αργότερα, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης της σκωληκοειδίτιδας.

Επομένως, δεν είναι σε θέση να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στο ματς με τη Γκαμπάλα στο "Απόστολος Νικολαΐδης", την προσεχή Πέμπτη (27/7). Ανάλογα με την ανάρρωση του, θα φανεί εάν υπάρχουν πιθανότητες να προλάβει τη ρεβάνς στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, στις 3 Αυγούστου.

Ο αντικαταστάτης του Κουτρουμπή θα είναι ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, ο οποίος θα παίξει δίπλα στον Ροντρίγκο Μολέντο. Επιπλέον, ο μόνος διαθέσιμος στόπερ στον πάγκο θα είναι ο Στέφανος Ευαγγέλου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Ο Γιώργος Κουτρουμπής αισθάνθηκε ενοχλήσεις το βράδυ της Παρασκευής μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης και μεταφέρθηκε στο «Υγεία» για εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε οξεία σκωληκοειδίτιδα. Το πρωί του Σαββάτου έγινε λαπαρασκοπική σκωληκοειδεκτομή από την ομάδα του αναπληρωτή διευθυντή της Δ' χειρουργικής κλινικής κ. Γιώργου Σταυρόπουλου.

Ο παίκτης θα πάρει εξιτήριο την Κυρική 23 Ιουλίου και η αποχή του από τις προπονήσεις υπολογίζεται στη μία εβδομάδα, εφόσον δεν υπάρξουν επιπλοκές. Ταχεία ανάρρωση Γιώργο!".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ