ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν πάει στη συνάντηση των τεσσάρων ο Αλαφούζος

Δεν πάει στη συνάντηση των τεσσάρων ο Αλαφούζος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αλαφούζος παρά την αρχική του πρόθεση, δεν είναι διατεθειμένος τελικά να βρεθεί στη συνάντηση που επιθυμεί ο Υφυπουργός αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής και να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το πρωί της Τρίτης (15/3) έ γινε γνωστό ότι η συνάντηση των Αλαφούζου, Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Σαββίδη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή ήταν προ των πυλών καθώς και οι τέσσερις αποδέχτηκαν την πρόταση του Υφυπουργού ώστε να συζητήσουν για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Γιάννης Αλαφούζος όμως έχει διαφοροποιήσει την στάση του μετά τα όσα συνέβησαν και την Κυριακή (13/3) στο "Γ. Καραϊσκάκης" και την διαιτησία του Γιώργου Κύζα, κάτι που οι πράσινοι διαμήνυσαν και στους ανθρώπους του υφυπουργού.

Σύμφωνα με όσα έλεγαν οι στενοί συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου διαπιστώθηκε για μια ακόμη φορά ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν είναι διατεθειμένος να αλλάξει και συνεχίζει να κάνει τα ίδια όντας μέρος του προβλήματος άρα όχι και η λύση του.

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά έλεγαν: " Ο κ. Αλαφούζος δεν πρόκειται να νομιμοποιήσει με την παρουσία του στη συνάντηση τις πρακτικές του προέδρου του Ολυμπιακού".

Φυσικά η στάση αυτή του Γιάννη Αλαφούζου δεν σημαίνει και διαφοροποίηση σε σχέση με την στάση των Σαββίδη, Μελισσανίδη απλά είναι δεδομένο πως οι τρεις ισχυροί άνδρες σε κάποια θέματα έχουν διαφορετική αντίληψη και αυτή δεν πρόκειται να αλλάξει.

Αν ο πρόεδρος των πράσινων εμμείνει φυσικά στην στάση του δεν θα γίνει η συνάντηση των τεσσάρων αλλά κανείς δεν αποκλείει να συναντηθούν χωρίς την παρουσία του Αλαφούζου.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ