ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν κερδίζει σε ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

Δεν κερδίζει σε ντέρμπι ο Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 2-2 με τον ΠΑΟΚ και συνεχίζει να μην κατακτά εφέτος νίκη σε ντέρμπι. Θυμηθείτε τα προηγούμενα ματς στα οποία δεν κατόρθωσαν οι "πράσινοι" να επικρατήσουν. (VIDEOS)

Με το 2-2 απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός πήγε στους 42 βαθμούς. Είναι τρίτος στη βαθμολογία της Super League, στο -4 από την 2η ΑΕΚ. Οι "πράσινοι" εφέτος δεν έχουν πάρει νίκη σε ντέρμπι. Δύο ήττες (η μία στα χαρτιά, με τον Ολυμπιακό) και δύο ισοπαλίες για το "τριφύλλι".

Στις 25 Οκτωβρίου οι "πράσινοι" έχασαν 3-1 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ. Την 1η Νοεμβρίου έμειναν στο 0-0 με την ΑΕΚ στο "Απ. Νικολαΐδης", ενώ ακολούθησε στις 21 Νοεμβρίου το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο που δεν έγινε ποτέ, και το οποίο οι Πειραιώτες πήραν στα χαρτιά λόγω των επεισοδίων που σημειώθηκαν.

Την Κυριακή (21/2) ήρθε το 2-2 στη Λεωφόρο με τον ΠΑΟΚ, για την 23η αγωνιστική της Super League. Ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να "σπάσει" το αρνητικό σερί στα άλλα δύο ντέρμπι που ακολουθούν, με ΑΕΚ (28/2) και Ολυμπιακό (13/3). Θυμηθείτε τα highlights από τα εφετινά ντέρμπι του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ