ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Δεν ισχύει για Παναθηναϊκό και Ντραγκόφσκι"

"Δεν ισχύει για Παναθηναϊκό και Ντραγκόφσκι"

Ο Ντάριους Ντραγκόφσκι τόνισε ότι ο γιος του, Βαρθολομαίος δεν πρόκειται να φύγει από τη Φιορεντίνα για να παίξει δανεικός στον Παναθηναϊκό.

Στη διάψευση της πληροφορίας που ήθελε τον Πολωνό γκολκίπερ της Φιορεντίνα, Βαρθολομαίο Ντραγκόφσκι, να έχει επαφές με τον Παναθηναϊκό, προχώρησε ο πατέρας του, Ντάριους.

Μιλώντας στον πολωνικό ιντερνετικό σταθμό "Przegladsportowy.pl", ο Ντάριους Ντραγκόφσκι τόνισε ότι ο 19χρονος γιος του θα παραμείνει στη Φλωρεντία και προς το παρόν, δεν σκέφτεται να πάει δανεικός σε άλλη ομάδα.

"Δεν θα φύγει τον Ιανουάριο από τη Φιορεντίνα, δεν ισχύουν τα όσα γράφονται για τον Παναθηναϊκό. Αρέσει πολύ στον Κορβίνο, έχω μιλήσει με τον γενικό διευθυντή των βιόλα και το καλοκαίρι θα πρέπει να πάρουμε την καλύτερη απόφαση για το μέλλον του Μπαρτλομίε.

Τώρα δεν είναι καιρός να αλλάξει ομάδα. Αν στο μέλλον εξακολουθεί να μην παίζει, τότε θα εξετάσουμε την πιθανότητα δανεισμού. Δεν έχει κανένα νόημα να αλλάξει χώρα, ακόμη και αν πρόκειται για μία χώρα σαν την Ελλάδα. Προς το παρόν μπορεί να μην παίζει, αλλά η ομάδα είναι χαρούμενη με το πως δουλεύει" ανέφερε ο πατέρας Ντραγκόφσκι .

Βέβαια, έτσι και αλλιώς, από τη στιγμή που ο Αντρέα Στραματσόνι δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, δύσκολα θα προχωρούσε οτιδήποτε άλλο...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ