ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν ήρθε νέα πρόταση για τον Κουλιμπαλί

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Αστάνα δεν επανήρθε με νέα πρόταση, αλλά ο ατζέντης του Ουσμάν Κουλιμπαλί επιμένει ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει σύντομα προσφορά.

Παρά την αισιοδοξία της πλευράς του Ουσμάν Κουλιμπαλί ότι θα έρθει νέα πρόταση από την Αστάνα, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής. Στην επικοινωνία του προέδρου της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου, με τον ατζέντη του Αφρικανού δεξιού μπακ δεν προέκυψε κάτι νεότερο.

Ο μάνατζερ του Κουλιμπαλί ενημέρωσε τον Κωνσταντίνου ότι έχει δίαυλο επικοινωνίας με την καζακική ομάδα και περιμένει την προσφορά της εντός των ημερών. Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος στο Καζακστάν λήγει στις 13 Μαρτίου, οπότε η Αστάνα έχει άπλετο χρόνο για να διαπραγματευτεί με τον Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τα χρήματα και εφόσον η Αστάνα επανέρθει, θα συζητήσει μαζί της. Η πρώτη πρόταση των 150.000 ευρώ απορρίφθηκε, αφού ζητήθηκαν τα διπλάσια. Όσον αφορά τον Κουλιμπαλί, αυτός έχει αποδεχτεί την προοπτική της Ανατολικής Ευρώπης, αφού έχει κουραστεί με την αβεβαιότητα στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ