ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν επέστρεψε ο Καμπέσας στον Παναθηναϊκό

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΟ / ΚΑΜΠΕΣΑΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΟ / ΚΑΜΠΕΣΑΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μπράιαν Καμπέσας δεν βρέθηκε ούτε στην προπόνηση της Παρασκευής σε αντίθεση με τους Μολέντο, Βιγιαφάνιες και Ινσούα.

Χωρίς τον Μπράιν Καμπέσας πραγματοποιήθηκε και η προπόνηση της Παρασκευής στον Παναθηναϊκό με τον άσο από το Εκουαδόρ να μην επιστρέφει στην πατρίδα του και δεν αποκλείεται αυτό να γίνει με την έλευση του νέου έτους.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει στείλει χαρτί στους πράσινους με το οποίο αναφέρει πως έμεινε κλινήρης στο νοσοκομείο λόγω λοίμωξης και από το τριφύλλι του είπαν να επιστρέψει μόλις αναρρώσει.

Ο Καμπέσας όμως δεν αποκλείεται να παρατείνει λίγο ακόμα τη παραμονή του στη χώρα του για να δει τη σύζυγο του και το νεογέννητο παιδί του. Βέβαια όπως γράψαμε από χθες ο Καμπέσας έχει ήδη μαζέψει τα πράγματα του από το ντουλάπι του στο "Γ. Καλαφάτης" και δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να μην επιστρέψει ούτε αυτός.

Αντίθετα κανονικά παρόντες την Παρασκευή ήταν οι Βιγιαφάνιες, Μολέντο και Ινσούα που επέστρεψαν και προπονήθηκαν με τους συμπαίκτες τους.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε: "Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις τακτικής σε άμυνα και επίθεση και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής σε όλο το γήπεδο.

Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Βιγιαφάνιες, Μολέντο, Ινσούα που επέστρεψαν από τη Λατινική Αμερική. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Οικονόμου, Κότσαρης και θεραπεία ο Λουτσιάνο. Απών ήταν ο Καμπέσας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ