ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν εκπροσωπείται στη ΓΣ ο Αλαφούζος

Δεν εκπροσωπείται στη ΓΣ ο Αλαφούζος
EUROKINISSI

Ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να μην ορίσει εκπρόσωπο στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας (13/11) και να οδηγήσει στην επαναληπτική διαδικασία.

Να μην ανταποκριθεί ούτε στις ελάχιστες υποχρεώσεις του απέναντι στον Παναθηναϊκό, φαίνεται πως έχει αποφασίσει ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αναμένεται να μην εκπροσωπηθεί στην αυριανή (13/11) Γενική Συνέλευση, κάτι που θα προκαλέσει έλλειψη απαρτίας και αναβολή για την επαναληπτική διαδικασία, τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου.

Η απόφαση του εφοπλιστή θα καθυστερήσει την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, αφού αυτό περιλαμβάνει η ημερήσια διάταξη της ΓΣ. Βέβαια, επί της ουσίας δεν αλλάζουν πολλά πράγματα, αφού έτσι και αλλιώς το ενδιαφέρον για τη νέα διοίκηση του Παναθηναϊκού είναι περιορισμένο και πιθανότητα να μην αναδειχτούν νέοι σύμβουλοι.

Ωστόσο, η πλήρης αποστασιοποίηση του Αλαφούζου διαψεύδει και τις τελευταίες προσδοκίες, πως ίσως την τελευταία στιγμή ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ να αναλάμβανε τις ευθύνες του. Πλέον, είναι ξεκάθαρο πως οποιαδήποτε λύση, δεν πρόκειται να προέλθει από τον Αλαφούζο ή με τη συνδρομή του και το βάρος πέφτει στη Συμμαχία και στους μικρομετόχους.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ