ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Δεν είναι προτεραιότητα ο Χουλτ για την Άντερλεχτ"

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκλας Χουλτ παραμένει στη λίστα της Άντερλεχτ, αλλά η πρωταθλήτρια Βελγίου έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στην ενίσχυση άλλων θέσεων του ρόστερ.

Ναι μεν, αλλά... για το ενδιαφέρον της Άντερλεχτ για τον Νίκλας Χουλτ... Η βελγική εφημερίδα "La Dernière Heure" επιβεβαίωσε στο ρεπορτάζ της ότι ο Σουηδός αριστερός μπακ βρίσκεται στη λίστα του προπονητή, Χέιν Βανχάεζεμπρουκ και θεωρείται μία καλή επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πρωταθλήτρια Βελγίου δεν έχει σε προτεραιότητα την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης και αναζητά άλλου είδους ποδοσφαιριστές. Κάτι που σημαίνει πως δεν "καίγεται" να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού για την πώληση του Χουλτ.

Ο 27χρονος ακραίος έχει δεχτεί να διευκολύνει τον Παναθηναϊκό και να μην κάνει προσφυγή, αλλά με τα δεδομένα που διαμορφώνονται, δεν πρόκειται να φέρει τα προσδοκώμενα έσοδα. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες ομάδες προτιμούν να πληρώσουν, εφόσον ο Χουλτ μπορεί να φύγει ως ελεύθερος.

Σε κάθε περίπτωση, η Άντερλεχτ έχει τον Χουλτ υπό παρακολούθηση και δεν μπορεί να αποκλειστεί η οποιαδήποτε εξέλιξη. Από εκεί και πέρα, ο ποδοσφαιριστής περιμένει και άλλες προτάσεις και μέσα στον Ιανουάριο αναμένεται να αποχωρήσει από την Αθήνα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ