ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν είναι προτεραιότητα ο Σίλντενφελντ

Δεν είναι προτεραιότητα ο Σίλντενφελντ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ αναμένεται να αποδεσμευτεί από τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ και έχει ρίξει "γέφυρες" επικοινωνίας με τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε στο Sport24.gr τι ισχύει με τον Κροάτη και με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο.

Όσο δεν ξεκαθαρίζει η παραμονή του Ροντρίγκο Μολέντο στον Παναθηναϊκό, είναι λογικό οι Λυμπερόπουλος και Ουζουνίδης να εξετάζουν εναλλακτικές επιλογές. Μία από τις περιπτώσεις που έχει τεθεί υπόψη του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή είναι ο Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Από τον Ιούνιο του 2015, όταν και αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό για τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ο Κροάτης απασχολεί σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Κάποιες φορές έφτασε κοντά στην επιστροφή και κάποιες άλλες δεν υπήρξε ουσιαστικό ενδιαφέρον, παρά μόνο φιλολογικές συζητήσεις.

Ωστόσο, όπως αναφέρει ο κροατικός Τύπος, ενδέχεται το φετινό καλοκαίρι να προκύψει μία θεμελιώδης διαφορά: ο "Σίφο" ίσως αποδεσμευτεί από την Ντινάμο. Το συμβόλαιο του λήγει στις 30/6/2018 και η διοίκηση θέλει να απαλλαγεί από τις υψηλές απολαβές του, που ξεπερνούν τις 600.000 ευρώ ετησίως. Η λύση που προκρίνει είναι να διακόψει τη συνεργασία με τον Σίλντενφελντ έναντι αποζημίωσης.

Στην ηλικία των 32 ετών, με Ελληνίδα σύζυγο και με νεογέννητο γιο, ο Σίλντενφελντ θα ήθελε να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα. Ο Παναθηναϊκός θα ήταν η ιδανική λύση και είναι λογικό ο "Σίφο", που ξέρει την κατάσταση με τη Ντινάμο, να έχει ρίξει... γέφυρες επικοινωνίας.

Οι Λυμπερόπουλος και Ουζουνίδης έχουν ενημερωθεί για τον Κροάτη αμυντικό και δεν τον έχουν απορρίψει. Όμως, δεν ενθουσιάζονται με την προοπτική της απόκτησης του και απλά τον έχουν στη λίστα τους. Εφόσον ο Μολέντο πωληθεί στην Ιντερνασιονάλ, σε πρώτη φάση θα αναζητήσουν άλλον ποδοσφαιριστή για να ηγηθεί της αμυντικής γραμμής του Παναθηναϊκού την επόμενη σεζόν.

ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟ

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος είναι ένας αμυντικός που απασχολεί τους Λυμπερόπουλο και Ουζουνίδη, ωστόσο δεν πρόκειται για μία εύκολη περίπτωση. Αρχικά, η προτεραιότητα του 25χρονου στόπερ είναι το Βέλγιο, όπου ήδη έχει εγκατασταθεί μία μικρή ελληνική ποδοσφαιρική παροικία! Ο Κολοβέτσιος αναζητεί ομάδα στο βελγικό πρωτάθλημα και έχει επαφές.

Ακόμα, άλλο ένα ζήτημα αφορά το οικονομικό σκέλος. Στις συζητήσεις του με την ΑΕΚ, ο Κολοβέτσιος ζήτησε περί τις 250.000 ευρώ ετησίως, χρήματα που ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να δώσει σε έναν στόπερ που προορίζεται για αναπληρωματικός…

Οπότε, ναι μεν αγωνιστικά ο Κολοβέτσιος καλύπτει τον Λυμπερόπουλο και τον Ουζουνίδη, όμως δεν φαίνεται πως τουλάχιστον στην παρούσα φάση, συντρέχουν οι προϋποθέσεις για συνεργασία. Όπως και να έχει, ο "Λύμπε" έχει κάνει διερευνητικές επαφές και περιμένει στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ