ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν αναμένεται άμεση εξέλιξη με τον βασικό επιθετικό

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΩΝΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Δώνης, Νταμπίζας EUROKINISSI SPORTS

Νταμπίζας και Δώνης θα εξαντλήσουν τα χρονικά περιθώρια για να κάνουν την καλύτερη επιλογή για την επίθεση του Παναθηναϊκού.

Ούτε αυτή τη βδομάδα αναμένεται ουσιαστική εξέλιξη για τον βασικό επιθετικό που θα αποκτήσει ο Παναθηναϊκός. Ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης εξετάζουν πολλές προτάσεις, αλλά ακόμα δεν έχουν εντοπίσει τον ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά που θέλουν και ταυτόχρονα, να καλύπτει το μπάτζετ τους.

Στη λίστα τους υπάρχουν αρκετά ονόματα από την ιταλική αγορά, στην οποία λήγει η θερινή μεταγραφική περίοδος την Παρασκευή (17/8). Αυτό σημαίνει πως κάποιοι επιθετικοί θα "ξεμείνουν" στις ομάδες τους και θα αναγκαστούν να συζητήσουν άλλες προοπτικές, που προηγουμένως τις απέρριπταν ή τις είχαν σε δεύτερη μοίρα.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Αντρέι Γκαλαμπίνοφ, ο οποίος προσπαθεί να εξαντλήσει τα περιθώρια για την παραμονή του στη Serie A. Ήδη, έχει απορρίψει πολλές προσφορές από τη Serie B, όμως αν μέχρι την Παρασκευή δεν καταλήξει σε συμφωνία, τότε ο Νταμπίζας θα τον προσεγγίσει ξανά για να συζητήσουν...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ