ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν αλλάζει η μεταγραφική πολιτική του Παναθηναϊκού

Argentina's Maxi Rodriguez celebrates after scoring the winning goal during a penalty shootout after extra time during the World Cup semifinal soccer match between the Netherlands and Argentina at the Itaquerao Stadium in Sao Paulo Brazil, Wednesday, July 9, 2014. Argentina defeated the Netherlands 4-2 in a penalty shootout after a 0-0 tie to advance to the finals. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Argentina's Maxi Rodriguez celebrates after scoring the winning goal during a penalty shootout after extra time during the World Cup semifinal soccer match between the Netherlands and Argentina at the Itaquerao Stadium in Sao Paulo Brazil, Wednesday, July 9, 2014. Argentina defeated the Netherlands 4-2 in a penalty shootout after a 0-0 tie to advance to the finals. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποφάσισε να μην ασχοληθεί με τον 37χρονο Μάξι Ροντρίγκες και να συνεχίσει τις επαφές με τους δύο εξτρέμ που έχει επιλέξει. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Να μην αλλάξει την πολιτική του στις μεταγραφές επέλεξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, παρά το δέλεαρ που προσέφερε ο Μάξι Ροντρίγκες. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα επιμένει στις προδιαγραφές που έχει θέσει για τους ποδοσφαιριστές τους οποίους εξετάζει και μεταξύ των κριτηρίων, είναι η παραγωγική ηλικία.

Ο Μάξι Ροντρίγκες έχει μπει στο 37ο έτος και δεν εντάσσεται σε αυτή την κατηγορία, συνεπώς δεν πρόκειται να απασχολήσει τον Ουζουνίδη. Παρότι ο Αργεντινός διατηρεί καλή φυσική κατάσταση και προέρχεται από γεμάτες χρονιές με καλά στατιστικά, ο κόουτς του Τριφυλλιού προτιμά να μην πάρει το ρίσκο.

Ο Ουζουνίδης απέρριψε τον Μάξι, όσο περίεργο και αν ακούγεται κάτι τέτοιο. Όμως, είναι η αλήθεια και ήταν το συμπέρασμα της σημερινής (23/7) συζήτησης που είχε ο προπονητής και οι συνεργάτες του. Παράλληλα, αποφάσισαν να εντείνουν τις επαφές τους με τους δύο εξτρέμ που έχουν ξεχωρίσει.

Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονται σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ο ένας είναι Λατινοαμερικάνος και ο άλλος Ευρωπαίος (πιθανώς ο Ενεβόλντσεν) και έχουν κάνει προετοιμασία με τις ομάδες τους, οπότε θα έρθουν σε αγωνιστική ετοιμότητα. Ωστόσο, προς το παρόν δεν μοιάζει τόσο εφικτό να επιτευχθεί συμφωνία μέχρι την Τετάρτη (26/7) και να δηλωθούν στη λίστα για τον γ' προκριματικό γύρο του Europa League...

PHOTO CREDITS: AP Photo/Natacha Pisarenko

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ